KUHAJTE S GLASOM ISTRE

RECEPT DANA: Kombinacija slatkog, slanog, ljutog i kiselog AVOKADO SALATA

| Autor: Dijana Ljubanović

Sastojci:

6 žlica vinskog octa

1 žličica sitno naribanog oguljenog đumbira

1 žličica smeđeg šećera

1 čili papričica, tanko narezana

½ srednje dinje -uklonjeno sjeme i kore, meso izrezano na kriške

3 mala krastavca, nasjeckana

1 avokado, oguljen, tanko narezan

lišće mente

¼ šalica slanih, suhih i pečenih kikirikija, grubo nasjeckanih

morska sol

Priprema:

U veću zdjelu umutite ocat, đumbir i smeđi šećer. Dodajte čili i ostavite da odstoji 10 minuta. Dodajte dinje, krastavce i avokado te lagano promješajte. Dodajte listiće mente i kikiriki te pospite solju.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter