Okončan imovinsko-pravni spor

VLADA JE ODLUČILA PRODATI POZNATO AUSTRO-UGARSKO ZDANJE Arena Hospitality Group kupuje hotel Rivieru za 36,5 milijuna kuna

| Autor: Chiara BILIĆ
Snimio M. MIJOŠEK

Izgledno je da će Hotel Riviera nakon dugo godina napokon biti spreman za novi korak u novo doba. Svojevremeno smo predstavili naše namjere oko hotela. One uključuju kompletnu rekonstrukciju i prenamjenu hotela u profinjeni, visokodizajnirani brandirani boutique hotel visoke kategorije, koji bi značajno pridonosio imidžu tvrtke, ali i grada te turističke destinacije, poručuju iz odjela za marketing kompanije Arena Hospitality Group

Hotelsko-turistička kompanija Arena Hospitality Group (AHG) kupuje neobaroknu ljepoticu, pulski hotel Riviera. Naime, u četvrtak je na sjednici Vlade donesena odluka o prodaji te nekretnine po cijeni od 36 i pol milijuna kuna. Time je napokon riješeno i dugogodišnje pitanje vlasništva nekadašnjeg raskošnog, a sada derutnog zdanja na pulskoj rivi te je okončan imovinsko-pravni spor između države i pulske grupacije.

U AHG-u su, međutim, suzdržani u komentarima. Govore da odluku Vlade o statusu hotela još uvijek nisu službeno zaprimili. No, oronuli austrougarski dragulj na atraktivnoj lokaciji s pogledom na pulski zaljev, udaljen tek 200 metara od Arene, ipak će, može se iščitati među redovima, ugledati već dugo najavljivane sretnije dane, postati prvi art'otel u Hrvatskoj, a možda i povratiti staru slavu.

 Državno vlasništvo

„Izgledno je da će Hotel Riviera nakon dugo godina napokon biti spreman za novi korak u novo doba. Svojevremeno smo predstavili naše namjere oko hotela. One uključuju kompletnu rekonstrukciju i prenamjenu hotela u profinjeni, visokodizajnirani brandirani boutique hotel visoke kategorije, koji bi značajno pridonosio imidžu tvrtke, ali i grada te turističke destinacije“, poručuju iz odjela za marketing te kompanije.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU
Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini