TEATAR NARANČA

Vikend u dvorani narančastih stolica HRVATSKA BAJKOVNICA I CLAP CLAP


Vikend u dvorani narančastih stolica Dječjeg kreativnog centra (bivši Pionirski dom), bit će u znaku dviju predstava. U subotu, 2. ožujka u 18 sati bit će izvedena autorska predstava Teatra Naranča "Hrvatska bajkovnica", u kojoj glume Katja Rabar i Majkl Mikolić.

Priča počinje u školi u koju idu Kiki i Viki i gdje djeca baš ne vole čitati. Upravo zato je Viki od svoje učiteljice dobila zadatak napraviti predstavu za kraj školske godine. Ali ne bilo kakvu predstavu, već onu zbog koje će djeca zavoljeti lektiru! Viki, kao prava ljubiteljica knjige s oduševljenjem prihvati zadatak te nagovori Kikija koji baš i ne voli čitati, da se upuste u novu avanturu.

U nedjelju, 3. ožujka u 18 sati kazalište Clap Clap iz Trsta gostuje s predstavom "La luna al guinzaglio". Skladatelji i izvođači su Anselmo Luisi i Giulio Settimo.

"Clap clap" je zvuk dvije ruke, dvije ruke koje igraju, dvije ruke koje daju pet, dvije ruke koje plješću na kraju predstave. No, "Clap Clap" također može biti početak glazbenog otkrića, dvije ruke koje otkrivaju da tijelo može proizvesti ritam i stvarati glazbu.

Predstava je to s elementima mime, lutkarstva i body percussiona, za djecu u dobi od tri godine.

Informacije i rezervacije za obje predstave moguće su na 095/5222-505, teatar.naranca@gmail.com. (V. B.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini