U POVODU GODIŠNJICE SMRTI

U SPOMEN VELIKANU: Večeras na Portarati projekcija filma i highlightsa mečeva MATE PARLOVA

| Autor: Tea TIDIĆ
Mate Parlov

Mate Parlov


"Pula se sa velikim ponosom i puno sjete prisjeća svoga šampiona i čovjeka koji je unatoč svim svjetskim izazovima i pozivima ostao privržen i vjeran načinu života ovom gradu. Mate - Teo Parlov, legenda za sva vremena!", napisao je na svom Facebooku znani pulski snimatelj Marko Račan, jedan od članova velike ekipe koja je radila na kratkom filmu o najvećem hrvatskom boksaču svih vremena, Mati Parlovu.

Mate - Teo Parlov rođen je 16. studenog 1948. godine u Splitu te je preminuo 29. srpnja 2008. u Puli, a ovdje možete pogledati i trailer filma o Parlovu, koji je bio olimpijski, svjetski i dvostruki europski amaterski prvak u poluteškoj kategoriji te europski i svjetski profesionalni prvak, čime je bio prvi boksač iz socijalističkih zemalja koji je osvojio profesionalnu svjetsku titulu.

Projekcija na Portarati na platnu veličine 4 x 3 metra počinje u 21 sat, traje svega pola sata, te će se ponavljati do ponoći.

U ograđenom prostoru postavljeno je 30 sjedećih mjesta, te se posjetitelji moraju pridržavati distance od 2 metra, ili nositi zaštitnu maskicu za lice.

Film je snimljen na engleskom jeziku, s hrvatskim titlovima, tako da će ga moći gledati i turisti.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum