DO 30. OŽUJKA

Svakog ponedjeljka na pulskoj tržnici Gastro Markat

| Autor: L. BAGAR

U ponedjeljak, 17. veljače, pripremat će se jela od lokalnih namirnica s pulske tržnice, a chef u kužini bit će iz pulskog restorana Gina. Sve događaje snimat će TV Nova, a prikazivat će se petkom u 19.25 sati u prekidu emisije TV tržnica koju vodi Mario Benčić, a repriza je subotom u 10 sati

Gastro markat novi je gastronomsko-edukacijski događaj koji će se svakog ponedjeljka, i tako sedam tjedana za redom do 30. ožujka održavati na prvom katu pulske tržnice u edukacijskoj kuhinji uređenoj u sklopu EU-projekta KEYQ+, a sve će događaje snimati lokalna TV Nova.

Kuharski savjeti

Ideja i projekt, jučer predstavljeni u Turističkoj zajednici Pule, nastali su u suradnji i organizaciji Tržnice, Udruženja obrtnika i Turističke zajednice Pule, Agencije za ruralni razvoj Istre (AZRRI) i TV Nove.

Prvi događaj održat će se u ponedjeljak, 17. veljače, kada će se prikazati priprema jela od lokalnih namirnica s pulske tržnice, a chef u kužini bit će iz restorana Gina iz Pule. Bit će to prigoda da pogledate pripremu nekog odabranog jela koje će biti relativno brzo gotovo, nešto kao savjet za kuhanje i u vašem domu. Sve događaje snimat će TV Nova, a nastale emisije od 10 minuta bit će prikazane petkom u 19.25 sati u prekidu emisije TV tržnica koju vodi Mario Benčić, dok će repriza biti u subotu u 10 sati.

Jutro na tržnici

Nakon Gine svakog ponedjeljka predstavljat će se sljedeći ugostitelji - El Pulari i Kažun iz Pule, Škuža iz Pješčane Uvale, Bodulka iz Šišana, pulski Caruso i Vodnjanka iz Vodnjana. Ukoliko se ponedjeljkom nalazite u blizini pulske tržnice, pogledajte ideju za domaće jelo koje će se pripremati od 10 do 11 sati.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum