BUDI KAO KAROL!

PULSKI SUPERHEROJ Dječak koji je našao izgubljeni novčanik i predao ga policiji danas je bio gost pulskih plavaca. "Isprobao" je policijski motor i presretač i otkrio: "VOLIO BIH BITI POLICAJAC I HVATATI KRIMINALCE!"

| Autor: Glas Istre
Mali Karol Odobašić s policajcem u Postaji prometne policije Pula (Foto PU istarska)

Mali Karol Odobašić s policajcem u Postaji prometne policije Pula (Foto PU istarska)


Postaju prometne policije Pula danas je posjetio mali superheroj – Karol Odobašić, devetogodišnji dječak koji je u četvrtak pronašao novčanik ispred jednog trgovačkog centra u Puli. Dječak je odmah, bez razmišljanja, rekao majci da novčanik trebaju predati policiji te su požurili u policijsku postaju. Budući da su u novčaniku bili i dokumenti, policijski službenici su odmah pronašli vlasnika.

foto

(Foto PU istarska)

Karol je danas u pratnji majke Dijane posjetio prometnu policiju, gdje su mu policijski službenici pojasnili kako izgleda njihov radni dan te mu omogućili razgledavanje policijske opreme i vozila. Sjeo je na policijski motocikl i u policijski presretač, a policijski službenici odgovarali su na sva njegova pitanja.

foto

(Foto PU istarska)

Karol je otkrio da kad poraste želi postati policijski službenik. ''Volio bih biti policajac i hvatati kriminalce. Ne smatram se herojem jer sam vratio novčanik. Mislim da je to nešto što bi svatko trebao napraviti. Možda svatko ne bi to napravio, ali trebao bi. Svijet bi bio puno ljepši kad bi svi vraćali sve'', rekao nam je samozatajni Karol.

foto

(Foto PU istarska)

Njegova majka zahvalila je policiji na prilici što su mu omogućili upoznavanje s policijskim poslom. Naglasila je i da im se javio vlasnik novčanika te zahvalio što su vratili novčanik, te policiji koja je odmah reagirala.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter