MLADI PULSKI GLAZBENIK

Predstavlja novi singl i spot: Sandro Lučić ima "Izgubljeni sjaj"


Mladi pulski glazbenik Sandro Lučić ili jednostavno Sandro predstavlja singl "Izgubljen sjaj".

Sandro Lučić je još od malih nogu pokazivao interes za glazbu te je svoj prvi nastup imao sa samo četiri godine svirajući violinu na obljetnici Mozartove smrti u Istarskom narodnom kazalištu. Pohađao je glazbeni vrtić i od najranije dobi se moglo naslutiti kolika je njegova ljubav prema glazbi. Nakon što je sa skupinom prijatelja osnovao Mješovitu vokalnu skupinu Nešpula s kojom je nastupao po raznim događanjima i na raznim mjestima, odlučio je zaploviti solo vodama. Jedna od osoba čija su ga razmišljanja potaknula na taj korak je i Marijan Jelenić iz grupe Nola uz čije pjesme je odrastao, a koji je radio na aranžmanu pjesme uz Sandra i Klaudiju Racan Ukošić.

Pjesma je nastala u suradnji sa Sandrovom prijateljicom iz djetinjstva Sanjom Brnobić, koja mu je poslala tekst koji je inspiriran stvarnim događajem. "Tekst je ljubavnog karaktera protkan dozom tuge zbog rastanka. Rastanak je uvijek pun emocija, propitkivanja, retrospektive, samopromišljanja tako i u 'Izgubljenom sjaju' pitanja o rastanku ostaju goruća i pomalo nejasna. Je li stvarno došlo do rastanka nije određeno, već ostavlja slušatelju na volju da sam odluči. No, s obzirom na poletne glazbene note, pjesma u cijelosti zvuči toplo i nježno, te ostavlja prostora za nadu i ponovni susret", kazala je autorica teksta.

Lučić je autor glazbe, a pjesmu je odlučio izdati za diskografsku kuću Hamar Media. Na spotu je radio Paolo Gentilini, mladi redatelj koji je svojom filmskom vizijom dao pjesmi novo ruho i maksimalno je obogatio. (M. Ra.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater