BRUNO KRAJCAR

Nova pjesma i novi spot snimljeni u pulskoj Areni: "ZAVJET" KAO INTIMNA PORUKA

| Autor: Bojana ĆUSTIĆ JURAGA

Video spot za "Zavjet", a riječ je o pjesmi s novog Krajcarovog albuma "Pozitiva", snimljen je u pulskom amfiteatru. Za potrebe snimanja spota Bruno je "ispraznio" Arenu te u spotu odjeven u bijelo odijelo svira bijeli klavir, dok se na šljunku igraju djeca

"Jedinstveni glazbeni rukopis istarskog umjetnika Bruna Krajcara predstavlja novi singl "Zavjet" koji prati jedinstveni video spot snimljen u pulskoj Areni. Bruno nam se ispovijeda dušom pjesnika, otkrivajući svoju intimu i emocije, u kojima se zrcali njegova ljubav prema Stvoritelju, djeci, ženi, obitelji...", ističe se u najavi novog glazbenog projekta poznatog istarskog kantautora Bruna Krajcara, čiji se "Zavjet" od danas može pogledati na portalu Glasa Istre.

Brojni suradnici

Glazbu i tekst pjesme "Zavjet" napisao je Bruno Krajcar koji ju je i otpjevao. Dina Rizvić je autorica aranžmana te potpisuje programiranje, snimila je klavir i prateće vokale, tenor sax je Oliver Ereš, aranžman za gudače napisao je Zvjezdan Ružić Zweky a odsvirao je String Quartet "Prelude" koji čine Lana Adamović, Dajana Marelja Pašalić, Marta Bergovec i Oliver Đorđević, a miks je napravio Perica Šuran.

Video spot za "Zavjet", a riječ je o pjesmi s novog Krajcarovog albuma "Pozitiva", snimljen je u jedinstvenoj pulskoj Areni. Za potrebe snimanja spota Bruno je "ispraznio" Arenu. U spotu Bruno Krajcar odjeven u bijelo odijelo svira klavir obojan u bijelo u potpuno ispražnjenoj Areni, a na šljunku amfiteatra igraju se djeca. Jedna od djevojčica svira violinu…

Snimatelj je bio Josip Pino Ružić sa svojom ekipom iz Rose arta, a režiju potpisuje Katja Restović, umjetnica iz Poreča, s kojom je Krajcar već surađivao. O njihovoj novoj suradnji kaže: "Pravo veselje i radost bila je ponovna suradnja s Katjom. Ona me uvijek ponovno iznenadi svojom kreativnošću i umjetničkim senzibilitetom."

Uz Bruna na bijelom klaviru, u spotu sudjeluju Sara, Veronika, Mihael i Katarina Krajcar, te Veronika, Leopold i Augustin Tanković.

Pjesma dana

- Raduje me da su pjesma i spot "Zavjet" objavljeni u ovo preduskrsno vrijeme. S prizmom prema vječnosti, pjesmom želim poručiti da je važno hodati kroz život čineći dobro i truditi se na tom putu. Važno je da život bude prožet dobrim djelima, a posebno to želim poručiti mojoj djeci, koja se također pojavljuju u spotu. Ovu moju poruku, "Zavjet" prenosim kroz svoj medij glazbu, odnosno pjesmom s instrumentom koji najviše volim – klavirom, a želim iskazati i ljubav prema mome gradu Puli. Zato je spot je snimljen u Areni najvećem i najznačajnijem pulskom spomeniku. Posebno želim zahvaliti svima koji su mi pomogli u radu na ovom glazbenom projektu, kaže Bruno Krajcar.

Pjesma "Zavjet" je u ponedjeljak navečer imala premijeru u HRT-ovoj emisiji PopRock.hr, a jučer je bila Pjesma dana u emisiji Dobro juto Hrvatska.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom