NAJNOVIJE


ZAVRŠEN 'PROSINAC U GRADU':

Povodom zatvaranja U NEDJELJU BESPLATNO KLIZANJE NA VERUDI


Tijekom 45 dana 150 programa na 40 različitih lokacija, sažetak je manifestacije "Prosinac u Puli - Dicembre in città" koja je ove godine bila u znaku glazbe, veselja i program za najmlađe.

Dvadeset programa u Istarskom narodnom kazalištu, 17 koncerata na Rocktarati, 15 programa u organizaciji Gradske knjižnice Pula, 11 koncerata na Tržnici okosnice su bogatog programa koji je kulminirao na Silvestrovo dočekom u podne s popularnim Gustafima i više od tisuću posjetitelja na Trgu kralja Tomislava te navečer na Forumu nastupom Crvene jabuke i oko 4.000 posjetitelja.

Program je protekao bez otkazivanja zbog povoljnih vremenskih uvjeta, a jedna od najposjećenijih lokacija bila je Čarobna šuma na Giardinima u kojoj su mališani napisali više od 2.500 pisama Djeda Mrazu, a on im odgovorio popratnim veselim pismom i diplomom. Ujedno su najmlađi iskazali najviše interesa za doček Sv. Nikole na Bunarini, doček Djeda Mraza na Portarati, kao i na mnogobrojnim drugim plesnim i sportskim programima, predstavama i koncertima njihovih vršnjaka.

Program koji je još uvijek aktivan i otvoren za posjetitelje je klizalište na Trgu kralja Tomislava, na kojemu je klizalo više od 10.000 posjetitelja i koji će građanima biti na raspolaganju do nedjelje kada će povodom zatvaranja sezone klizanje biti besplatno. Blagdanska rasvjeta krasit će grad do 15. siječnja.(Z. A.)


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela
Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom
Webcams provided by webcams.travel add a webcam