NAJNOVIJEREALNO ILI NAPUHANO?

Daily Mail analizirao poznate destinacije, Hrvatska najskuplja u Europi: TJEDAN ZA BRITANSKU OBITELJ U PULI KOŠTA 28 TISUĆA KUNA!

| Autor: Portal GlasIstre.hr
Ilustracija

Pula je i jedina europska destinacija među sedam analiziranih u kojoj su cijene porasle u odnosu na prošlu godinu

Cijene ljetovanja pale su u odnosu na prošlu godinu na destinacijama koje je istraživala banka M&S, piše Daily Mail. Njihov tekst prenosi portal net.hr, a u njemu se navodi i da je prosječna cijena obiteljskog odmora pala za 76 funti (oko 620 kuna), a šest od deset popularnih turističkih odredišta smanjilo je cijene tijekom prošle godine, prema istraživanju. Sunny Beach u Bugarskoj i dalje je najjeftinija lokacija za obitelji, tako da je već četvrtu godinu zaredom na vrhu liste. Najskuplja europska destinacija među analiziranima jest Pula, a zanimljivo je kako je to i jedina europska destinacija od analiziranih na kojoj su cijene rasle.

Tjedni odmor za četveročlanu obitelj na obali Crnog mora u Bugarskoj košta 2596 funti (oko 21.400 kuna) ili 649 funti (oko 5.350 kuna) po osobi ovog ljeta, što je za 17 posto manje nego prošle godine. M&S banka je analizirala troškove odmora za četveročlanu obitelj za tjedan dana, uključujući sedam noćenja, letove, večeru, trošenje novca i jednu aktivnost u 10 najpopularnijih destinacija za odmor. Svi letovi i smještaj rezervirani su od subote 27. srpnja do subote 3. kolovoza 2019. godine i uspoređeni su s cijenama za iste datume prethodne godine

Pogledajte cijeli tekst na portalu net.hr.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela
Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater
Webcams provided by webcams.travel add a webcam