I TO JE MOGUĆE

VELIKO PIVO 10 KUNA, SOKOVI PO 5, PALAČINKE 10… Na prekrasnoj plaži u Istri pronašli smo ugostiteljski objekt s NAJNIŽIM CIJENAMA NA JADRANU

| Autor: Danijela BAŠIĆ- PALKOVIĆ

Pronašli smo ugostiteljski objekt s nanižim cijenama na Jadranu (a i šire). I to ne negdje u brdima, nego na samoj prekrasnoj plaži Duga Uvala u Istri!

Kako bi dodatno privukli goste u ovoj teškoj sezoni, vodstvo hotela Duga Uvala na istoimenoj je plaži u sklopu hotelskog kompleksa ponudilo i više nego konkurentne cijene.

Primjerice, kuglica sladoleda u sklopu ugostiteljskog objekta hotela košta samo 5 kuna. Malo pivo može se kupiti po 6 kuna, a veliko košta 10.

Razni sokovi prodaju se po 5 kuna, a palačinke i zdravi napitci koštaju 10 kuna. Za porciju srdela potrebno je izdvojiti 20 kuna.

Samo nekoliko metara dalje, u ugostiteljskom objektu kod koncesionara dijela plaže, cijene su i do tri puta više. Osim jeftinih napitaka, posjetitelje, osobito obitelji s malom djeci, u Dugoj Uvali privlače i zabavnom ponudom za djecu. Tako je trampolin na samoj plaži kojeg je postavio hotel - besplatan za sve.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater