prijem u palači

Gradonačelnik Filip Zoričić primio državnu kadetsku prvakinju Elenu Brletić s trenerom Tomislavom Šipurom

| Autor: Glas Istre
Elena Brletić i trener Tomislav Šipura kod pulskog gradonačelnika (foto: Grad Pula)

Elena Brletić i trener Tomislav Šipura kod pulskog gradonačelnika (foto: Grad Pula)


Gradonačelnik Filip Zoričić je u pulskoj Komunalnoj palači u petak, 2. lipnja 2023. godine primio državnu kadetsku prvakinju i članicu Karate kluba Pula Elenu Brletić u pratnji trenera i predsjednika kluba Tomislava Šipure.

„Čestitam ti na tvojim iznimnim sportskim rezultatima i što si postala državna kadetska prvakinja. Tvoj grad je ponosan na tebe, a tvoji su uspjesi i rezultati najbolji način promocije naše Pule“, rekao je gradonačelnik Zoričić zaželjevši mladoj sportašici i njezinom treneru i predsjedniku Karate kluba Pula još puno uspjeha u daljnjim natjecanjima.

Elena Brletić iz Karate kluba Pula osvojila je zlatnu medalju na prvenstvu Hrvatske za kadetkinje do 47 kilograma. Nakon brojnih natjecanja, među kojima su najvažnija prvenstvo i kup Hrvatske za mlađe kadetkinje gdje je osvojila srebrnu medalju, te Grand Prix Croatia s osvojenom brončanom medaljom, na kojima joj je za dlaku izmaklo najviše postolje Elena Brletić predvođena trenerom Tomislavom Šipurom, zasluženo je došla do velike pobjede.

Nakon pobjeda u prva tri meča slijedilo je finale u kojem ju je čekala trenutno najteža moguća protivnica, Aida Trstenjak, brončana s posljednjeg Europskog prvenstva koje se ove godine u veljači održalo na Cipru. No, ni ona nije uspjela spriječiti Elenu u osvajanju naslova prvakinje Hrvatske, koja bez većih problema pobjeđuje u finalnoj borbi rezultatom 3:1.

Mlada četrnaestogodišnja Puljanka Elena Brletić, odlična je učenica osmog razreda Osnovne škole Šijana.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of