ORGANIZATOR NARODNJAČKOG KONCERTA 

Direktor "Hiljadarke" Mario Cindori: "Pozitivno je što je u ovoj prvoj utakmici barem privremeno gospodin Zoričić zadovoljio svoj ego"

| Autor: Marcello ROSANDA
Mario Cindori

Mario Cindori


Nakon jutrošnje odluke Trgovačkog suda u Pazinu da se koncert narodnjačke glazbe u pulskom Domu sportova neće održati, izjavu nam je dao i direktor "Hiljadarke" Mario Cindori, organizator ovog koncerta.

"Presudu još nisam u vidio u cijelosti, već raspolažem samo s dijelom informacija koje mi je rekao odvjetnik. Iz kompletne kronologije slučaja jasno je vidljivo da druga strana u svakom istupu ima drugačije obrazloženje otkazivanja koncerta, tako da ne bih komentirao cijeli tijek događanja, a on je jasan apsolutno svima. Temeljem ove presude, po mojoj procjeni, postoji blagi politički pritisak, vidjet ćemo daljnji tijek razvoja situacije u postupku koji nastavljamo putem suda sa svim zakonskim sredstvima koja su nam na raspolaganju", kaže Cindori i nastavlja.

"Meni osobno, izvođačima i cjelokupnom tim Hiljadarke najviše je žao mnogobrojne publike koja se veselila ovom glazbenom spektaklu koji bih zasigurno bio iznad očekivanja kao i svaki puta uz naš slogan: Slušaj-Pjevaj-Živi. Pozitivno je što je u ovoj prvoj utakmici barem privremeno gospodin Zoričić zadovoljio svoj ego", zaključuje Cindori.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter