NOSIVO I STYLISH

FOTO / SEDAM KOMBINACIJA ZA SEDAM DANA: Izbor pulske modne dizajnerice Anje Stehlik je POSLOVNA ELEGANCIJA S POMAKOM

| Autor: Ružica KORACA


Tko može bolje dati prijedloge za tjedan dana nego netko tko modu prati i živi već više od dva desetljeća. Modna dizajnerica Anja Stehlik svoje je prijedloge sabrala u nosive i stylish modne kombinacije. Neke možete ponavljati, a neke dodavati. Croko čizme su baza od koje je krenula, ali nam je pokazala i da ne moramo imati 20 pari čizmi i ormaru da bi kombinacije bile upečatljive.

Modne kombinacije pulske dizajnerice Anje Stehlik

Sako od tvida, bijele hlače i smeđe čizme, ponedjeljak može početi. Slična kombinacija u totalno drugom štihu je ona s istom jaknom ali kratkim hlačama, može za utorak ili neki drugi dan. Treću kombinaciju izvrtimo s onim istim bijelim hlačama, ali i bijelim oversized puloverom od vune.

Haljine su nešto što je obilježilo Anjino modno djelovanje pa nam je dala tri prijedloga koja su nas oduševila. Dvije zelene haljine za recimo petak i subotu i jedna poslovnija uz tijelo, s jaknom koju možete zamijeniti i za sako, a uz to gležnjače koje su in ove sezone, ali ove su vrlo specifične - do početka gležnja.

Modne kombinacije pulske dizajnerice Anje Stehlik

Za nedjelju Anja preporučuje sveprisutne huddy brušene eko kože iz njezine nove kolekcije i tajice sličnog tona. Tenisice totalni pogodak.

Brendovi koje je Anja koristila za ovo snimanje su Stehlik, Mango, H&M, Alique Tricot, Oysho, te naočale optike Centar & Hawkers.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of