SEDAM KOMBINACIJA ZA SEDAM DANA

FOTOGALERIJA / Što i kako nositi preporuča modna dizajnerica i vlasnica brenda IK Iva Kuzmanović  

| Autor: Ružica KORACA


Modna dizajnerica i vlasnica brenda IK by Iva Kuzmanović predstavila nam je sedam kombinacija za sedam dana.

- Dizajn i izradu unikatnih i originalnih torbi nadopunjujem i drugim stvarima. Ljetos su to bile haljine, a ove sezone kape, kazala nam je Iva.

Modu voli i ona joj je način kreativnog izražavanja, bilo kroz dizajniranje i stvaranje odjevnih predmeta i modnih dodataka, bilo njihovim kombiniranjem.

- Ove jeseni i zime, odlučila sam se poigrati s kapama koje pretvaram u šilterice. Neke su heklane, neke su pletene, najčešće su u kombinaciji s materijalom od kojih izrađujem torbe. Preferiram casual stil odijevanja, pa su takve i kombinacije koje sam odabrala, kazala nam je Iva.

U prvoj kombinaciji prevladavaju nijanse plave boje, a čine ju plave traperice, lagana kožna jakna zanimljivog kroja, plava heklana kapa - šilterica i IK torba sa plavim detaljima.

Prijedlozi Ive Kuzmanović (Snimila Saša Kuzmanović)

Druga je kombinacija IK torbica iz TATAMI kolekcije i pletena kapa s detaljima u istoj kraljevsko plavoj boji. Spojila ih je sa retro suknjom boje senfa i majicom sa likom jedinstvene Fride Kahlo.

Crveno crna treća kombinacija sastoji se od crnih traperica, crvene mašne, košulje i crnog kaputa s duplim kopčanjem u stilu Corto Maltese. Upotpunila ju je sa crno bijelom IK torbicom životinjskog uzorka, nosivom i kao ruksak, i pletenom kapom sa šiltom istog uzorka u crvenoj boji.

Crvena prevladava I u četvrtom prijedlogu. Crvena IK torba s mesinganim detaljima nosiva je na više načina, a za šetnju sa psom idealno ju je nositi kao ruksak. Ovdje sam ju spojila s jeans jaknom i plisiranom haljinom na crvene cvjetove.

Prijedlozi Ive Kuzmanović (Snimila Saša Kuzmanović)

Nekad je dovoljan jedan detalj da podigne cijelu kombinaciju. U ovom slučaju to je IK zlatna kožna torbica, nosiva oko struka, preko ramena ili kao ručna torbica, koja odlično ide uz duži kaput u neutralnoj boji slonove kosti i IK heklanu kapu šiltericu.

Crne traperice, majica originalnog dizajna ZIB textile, heklana kapa sa šiltom u ljubičastim nijansama i mala crna IK torbica - šesti je prijedlog.

Posljednja kombinacija - jednobojna maslinasta haljina, upotpunjena je pletenom kapom u nijansama od maslinasto zelene do ljubičaste boje u kojoj je i šilt, a dolazi u paru s IK torbom od istog materijala.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater