O'DIJELO

PERSONALIZIRANI SAKO PRIPOVIJEDA POSEBNE PRIČE: Najposebnija Tailor made odijela za vjenčanja, kreacije mladog hrvatskog brenda

Mladoženje su oduševljene ovom idejom jer na taj način sudjeluju u svim procesima izrade, od odabira kroja, materijala, posebnih detalja. Izradi odijela pristupamo ovisno o tematici vjenčanja (boho, vintage, black &white stil ), a svako vjenčanje pruža nebrojene mogućnosti gdje se može kreirati stil mladoženje, kaže dizajnerica

| Autor: Glas Istre


Kako bi svaki mladoženja bio uistinu unikatan na svoj poseban dan, pobrinuo se mladi hrvatski brend iz Istre O´dijelo koji im je omogućio da kreiraju odijela i unikatan stil za svoje vjenčanje.

Ono po čemu je svaki mladoženja poseban, je upravo ta unutrašnjost sakoa koja priča njihove emotivne priče.

(Foto Letim Photography)

Dizajnerica Anja Stehlik posvetila se radu s muškarcima. Personaliziranost sakoa izdvojila je kao detalj u kreiranju odijela po mjeri jer su detalji ti koji čine razliku u muškoj modi i upravo su zato izazov.

- Mladoženje su oduševljene ovom idejom jer time sudjeluju u svim procesima izrade, od odabira kroja, materijala, posebnih detalja. Izradi odijela pristupamo ovisno o tematici vjenčanja (boho, vintage, black &white stil), a svako vjenčanje pruža nebrojene mogućnosti gdje se može kreirati stil mladoženje, kaže dizajnerica.

(Foto Letim Photography)

Svako je vjenčanje jedinstvena priča i upravo je stoga kreirana priča unutar svakog sakoa kako bi svaki mladoženja uistinu bio unikatan. Odijela su vidljiva online putem instagram i web-stranica te fizički na adresi Zagrebačka 7, veli Stehlik.

Suradnici na projektu su Artium weddings, Nina Roland Weddings, Letim Photography i Roxanich hotel.

(Foto Letim Photography)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum