PODRŽALA SUPRUGA U BORBI

Julija Navaljna pozirala za rusko izdanje Harper's Bazaara

| Autor: HINA
Yulia i Alexei Navaljni (EPA)

Yulia i Alexei Navaljni (EPA)


Julija Navaljna, supruga ruskoga oporbenog lidera i otvorenog kritičara Kremlja Alekseja Navaljnog, dala je intervju i pozirala za rusko izdanje časopisa Harper's Bazaar za mjesec ožujak. 

Navaljna se pojavljuje na stranicama izdanja poznatog časopisa za ožujak u dijelu pod nazivom "Junakinje", a dio razgovora s njom objavljen je na internetskim stranicama Harper's Bazaara.

Odluka ove 44-godišnjakinje da se pojavi na stranicama prestižnoga modnog časopisa u nekoliko elegantnih poza izazvala je buru u ruskim medijima koji su njezin hrabri potez opisali kao "senzaciju".

"On ne odustaje, a neću ni ja", rekla je Navaljna u intervjuu u kojemu je najviše govorila o svojem suprugu.

"Ne divim mu samo zato što je moj suprug, već i zato što ga podupirem u onomu što radi i jer sam osoba koja najbolje zna koliko su ga u životu stajale sve ove godine", rekla je Julija, koju ponekad nazivaju i "prvom damom" ruske oporbe.

Nakon što je preživio trovanje nervnim otrovom i liječio se u Njemačkoj, Navaljni se sredinom siječnja vratio u Rusiju, gdje je odmah uhićen. Osuđen je na višegodišnju zatvorsku kaznu pod optužbom da je prekršio uvjetnu kaznu koju je dobio za pronevjeru iz 2014. godine.

Po pisanju časopisa, Navaljna je intervju dala u siječnju, dok je par još boravio u Njemačkoj, a fotografiranje je obavljeno u jednome studiju nedaleko od Stuttgarta.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum