7 DANA 7 KOMBINACIJA

FOTO / KATJA KAUZLARIĆ Tatoo artistica iz Banjola svojim modnim odabirima ODUŠEVLJAVA

| Autor: Ružica KORACA


"Kako i pristoji karakteru, moj stil je sve samo ne jednoličan", kaže Katja Kauzlarić, tatoo artistica iz Banjola.

- Rijetko kombiniram samo dvije boje, a posebno pazim na detalje. U mom ormaru nalazi se odjeća više generacija, počevši od haljina moje none, koja je u meni i potaknula ljubav prema odjeći još od malih nogu budući da je bila krojačica i ispunjavala sve moje želje i kombinacije, pa se to proteže do danas, priča nam Katja, koja izrazito cijeni stare komade odjeće koji daju dušu svakoj odjevnoj kombinaciji. Jedan od omiljenih detalja koji je prisutan u skoro svakoj njezinoj kombinaciji je tatin smeđi kožni remen iz 1977. godine.

- Posao pirsera i tattoo majstora zahtjeva tamne kombinacije pa ih "dižem" obućom i detaljima kao što su mamini broševi, marama za glavu ili krupniji komad nakita. Tijekom dana mijenjam obuću po potrebi. Ista kombinacija može biti finija i casual. Za ispunjavanje kćerkinih želja definitivno ulazim u komotniju ravnu odjeću kao što su dobre stare starke, čizmice ili ljeti ravne pletene sandale. Definitivno sam ljetni tip, volim duge košulje, prozračne haljine, čipku i duge kaftane. Zemljane boje čine velik dio ormara i volim ih kombinirati sa žutom i plavom, kazala nam je Katja.

Kako je veliki ljubitelj prirode i kampiranja, postoji onaj topliji dio ormara, koji se sastoji od visokih toplih čarapa, šalova raznih uzoraka do gumenih čizama.

- U obitelji se dugi niz godina ukućani bave obradom drva, što poslovno što iz užitka, te sam naučila izrađivati sama svoj nakit, koji si izradim tik prije izlaska kako bi mi podigao modnu kombinaciju. Ne mogu reći da kupujem pametno, na dnu ormara postoje komadi koji su jednom poslužili pa sam s godinama naučila da ne kupujem skupo izuzev torbica i cipela. Smatram da svaki dan nalaže svoj stil tako da nikad nisam bila ona koja sprema kombinaciju večer prije. Volim dugo, kratko, vojnički i slatko. Često je to samo "pobacano", ali na kraju bude onako kako volim - da nije dosadno, kazala nam je za kraj Katja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter