SEDAM DANA, SEDAM KOMBINACIJA

ERIKA KRALJEVIĆ, FITNESS TRENERICA IZ POREČA: Tenisice, što veće, to bolje, i za sportski i za elegantni look

Jedna od stvari koja me motivira je svakako odjeća. Posebno sportske kombinacije, ali i sve ostale. Volim šarene kombinacije, boje, ali i različite uzorke, a vrlo često kombiniram sportske i elegantne komade. Jedan od mojih najdražih komada odjeće su zasigurno tajice, iz vrlo jednostavnog razloga jer se mogu kombinirati u teretani, ali i izvan nje, kaže Erika

| Autor: Ružica KORACA
Fitness trenerica Erika Kraljević iz Poreča

Fitness trenerica Erika Kraljević iz Poreča


Fitness trenerica Erika Kraljević iz Poreča oduševila nas je svojom odvažnošću i stilom. Njezin modno-sportski look nas je zaintrigirao pa nam je predložila neka svoja modna izdanja.

- Bavim se fitnessom već šest godina, o čemu redovno objavljujem na svojim profilima na društvenim mrežama. Veseli me što imam priliku svakodnevno pomoći curama da dostignu svoje ciljeve, ne samo u Poreču, gdje držim privatne treninge, već diljem Balkana jer slažem i online programe vježbanja i prehrane, kazala nam je mlada Erika.

Krenula je trenirati sasvim slučajno, a ljubav se rodila doslovno na prvom treningu.

- Odlučila sam podijeliti svoj fitness-početak na mrežama i preko noći se sakupilo jako puno pratitelja, što me dodatno motiviralo da idem u tom smjeru, da pomognem i drugima. Nakon toga sam vrlo brzo završila svoje školovanje i postala certificirana fitness trenerica i tu kreće moj poslovni put. Moj cilj je oduvijek bio da pokažem curama i ženama kako je vrlo jednostavno uklopiti fitness-navike u svakodnevni život. Volim naglašavati da je ključ u balansu, dakle, ničeg previše i ničeg premalo. Mi žene volimo pomalo sebi uskraćivati sve, krenuti od ponedjeljka, pa sve pada u vodu već u petak, iskrena je Erik Kraljević.

Fitness trenerica Erika Kraljević iz Poreča

Svojim objavama na Instagramu i YouTubu pokušava pokazati kako se uz minimalne promjene i dobrim odnosom prema sebi može napraviti sve!

- Uvijek volim reći, vježbaj jer se voliš, a ne zato što se mrziš. Iz ljubavi prema sebi kreću pozitivne promjene. S obzirom da je tema motivacije moja strast i volim o tome pisati, jedna od stvari koja me motivira je svakako odjeća. Posebno sportske kombinacije, ali i sve ostale. Volim šarene kombinacije, boje, ali i različite uzorke, a vrlo često kombiniram sportske i elegantne komade. Jedan od mojih najdražih komada odjeće su zasigurno tajice, iz vrlo jednostavnog razloga jer se mogu kombinirati u teretani, ali i izvan nje. Druga moja najveća ljubav su tenisice, što veće, to bolje. A njih kombiniram baš uz sve, nekada čak i na haljinu ili na sako i hlače. Svoj stil bih opisala kao svakakav, jer se oblačim kako se u tom trenutku osjećam, ispričala je Erika a fotografijama potkrjepljuje rečeno.

Fitness trenerica Erika Kraljević iz Poreča

Za kraj je dala vrlo moćnu poruku koji svi možemo iskoristiti.

- Činjenica je da ako radimo na sebi, posvećujemo vremena brizi o svom zdravlju, osjećat ćemo se dobro u baš svakoj kombinaciji, kazala je Erika Kraljević.

Fitness trenerica Erika Kraljević iz Poreča Fitness trenerica Erika Kraljević iz Poreča Fitness trenerica Erika Kraljević iz Poreča Fitness trenerica Erika Kraljević iz Poreča

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater