7 DANA, 7 KOMBINACIJA

DONATA ANTEA STARČIĆ, Puljanka sa zagrebačkom adresom: Spoj nespojivih komada - "badass" i moćno je moj stil

Jako sam ponosna na svoju malu, ali slatku kolekciju torbi. Ono što bih izdvojila je trenutni hit sezone - futuristička Prada Re-Edition 2005 bag. Odlično funkcionira, neovisno o kakvoj odjevnoj kombinaciji se radi. Doslovno ujutro za tržnicu, popodne za biblioteku i navečer za izlazak. Uvijek i svuda. Što se sunčanih naočala tiče - mrtva utrka između Diorovog Abstracta ili Saint Laurentove Cat-eye acetate, kaže Donata Antea

| Autor: Ružica KORACA


Puljanka sa zagrebačkom adresom Donata Antea Starčić naš je ovotjedni odabir za Sedam dana, sedam kombinacija. Njezine su kombinacije snimljene većinom na zagrebačkoj špici, a nerijetko se nađe i na zagrebačkim portalima zbog nekad intrigantnih modnih odabira.

- Rođena sam u Puli, ali već četiri godine sam na zagrebačkoj adresi. Naime, studentica sam Pravnog fakulteta i zaposlena sam u jednom odvjetničkom uredu. Baš mi je drago da s vama mogu podijeliti svojih sedam dana, sedam kombinacija, kazala nam je Donata Antea.

Ormar pun odijela

- Ponedjeljak je "robija", inspiracije često gotovo ni nemam, ali zbog prirode posla i rasporeda koji je uvijek prepun sastanaka, početak tjedna uvijek započinjem outfitom koji funkcionira poslovno i casual. Odijelo treba biti poletno i moćno, a moj ormar zbog prirode posla je prepun odijela, svih krojeva i boja.

Najčešće su to komadi iz Zare jer smatram da je omjer cijene i kvalitete pristojan i pritom njihov mi kroj dobro pristaje. Što se obuće tiče, ovisno o prigodi, kombiniram tenisice ili high heels. Trenutno sam ipak opsjednuta jednim malo skupljim brendom, a to je jedan model Giuseppe Zanotti cipela iz kojih gotovo ne izlazim, iskrena je Donata Antea.

Donata Antea Starčić

Kada ne radi, kaže, događa se magija. Tada eksperimentira s modom u pravom smislu te riječi. Odlazak u kino, kava u gradu, šetnja na Maksimiru ili pak trening u teretani mjesta su, kaže, na kojima je "u svom stilu".

- Često me prijateljice na kavi pitaju kako bih opisala svoj stil. Vrlo teško. Ne volim se ograničavati na takav način. Volim spajati "nespojive" komade i mislim da takvi outfiti super funkcioniraju kao "pojava" za kojom će se ljudi na ulici okretati. Dok ne bude službeno, "badass" i moćno je moj stil, otkriva naša sugovornica.

Donata Antea Starčić

Ipak, kada je riječ o "statement piece", komadima koji moraju izražavati stavove, tada je prilično precizna - za nju su to sunčane naočale i torbe.

Futuristička Prada

- Oni koji me dobro poznaju, rekli bi da imam ozbiljan problem. Jako sam ponosna na svoju malu, ali slatku kolekciju. Ono što bih izdvojila je trenutni hit sezone - futuristička Prada Re-Edition 2005 bag. Odlično funkcionira, neovisno o kakvoj odjevnoj kombinaciji se radi. Doslovno ujutro za tržnicu, popodne za biblioteku i navečer za izlazak. Uvijek i svuda. Što se sunčanih naočala tiče - mrtva utrka između Diorovog Abstracta ili Saint Laurentove Cat-eye acetate", kazala je Donata Antea.

7 dana 7 kombinacija

Jasno je da naša ovotjedna gošća ne robuje trendovima, ali svake sezone postoje neki odjevni komadi koji joj se sviđaju više od drugih.

- Sada su mi genijalni "oversized" sakoi i "chunky" čizme. Može ih se kombinirati kao minimalistički outfit, a s druge strane može biti i top casual izdanje. Na kraju krajeva, mislim da je najvažnije kako se osjećaš u određenom trenutku, savjetuje naša trendseterica.

Donata Antea Starčić

Za "groznicu subotnje večeri" preferira kombinezone za koje misli da su dosta podcijenjeni i žao joj je zbog toga.

- Favorit mi je kožni kombinezon sa "zvono" nogavicama. U njemu se osjećam fantastično i daje neki poseban efekt. Do nekog idućeg susreta budite WOW, poručuje Donata Antea Starčić.

Donata Antea Starčić

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini