noviteti domaćeg modnog brenda

DESIINIA Ženstvene, romantične i nosive haljine

Prva ovogodišnja kolekcija razlikuje se od dosadašnjih, prvenstveno jer smo je dugo skicirale i tražile pravu tkaninu. Kao i za sve dosadašne tkanine, cilj nam je bio da je udobna, da je to tkanina koja će naglasiti ženstvenost, a ujedno I biti romantična i nosiva, vele sestre Kvesić

| Autor: Ružica KORACA
Desiinia Desing brend

Desiinia Desing brend


U novu godinu domaći brend Desiinia ušao je s pregršt noviteta koji tek postaju trendovi.

- Naime, prva ovogodišnja kolekcija razlikuje se od dosadašnjih, prvenstveno iz razloga jer smo je dugo skicirale i tražile pravu tkaninu. Kao i za sve dosadašne tkanine, cilj nam je bio da je udobna, da je to tkanina koja će naglasiti ženstvenost, a ujedno biti romantična i nosiva. Ona je sastavom poliester s elastinom, a izgledno je rebrasta, i upravo u tome je njena posebnost, kazala je Anja Kvesić, jedna od sestara osnivačica Desiinia Desing brenda.

gggg

Ono što ovu kolekciju izdvaja od ostalih je upravo tkanina koja se lako prilagođava na sve modne kombinacije. Kolekcija se sastoji od ukupno jedanaest različitih modela haljina majica i kompleta. No, nije samo tkanina novost jer prvi put postoji mogućnost Pre Order narudžbe.

- Ovime smo htjeli osigurati svim našim vjernim klijenticama sigurnost da će kroz pre order postati vlasnice njihove omiljene Desiinia kreacije. Kolekcija izlazi 20. siječnja 2022., do kada primamo a Pre Order narudžbe, kazala je Nikolina Kvesić. Zadovoljne su reakcijama i lijepim riječima koje svakodnevno primaju od klijentica kojih ima i iz Istre.

gggg

- Drago nam je da su i naše klijentice radosne poput nas prilikom kreiranja svake naše haljinice od kojih svaka ima svoje ime, tako da je narudžba maksimalno olakšana, kazale su sestre Kvesić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini