7 DANA 7 KOMBINACIJA

David Legović iz Labinci: VOLI BOJE NEONA I NA SEBI I NA NEBU

Sve je popularniji trend proslave otkrivanja spola djeteta, tzv. gender reveal, za što David nudi eksplozije balona, dimne baklje u boji, gađanje balona pikado strelicama, ispucavanje konfeta, sve do preleta dronom koji ispušta dim u boji. Samo je nebo granica za Davida i njegovu maštu

| Autor: Ružica KORACA
David Legović

David Legović


Prvi put u našoj rubrici Sedam dana, sedam kombinacija imamo muško lice i muški stas. Svoj modni odabir predstavio nam je mlad, svestran i kreativan David Legović iz Labinci. Otkrio nam je sve o svojim talentima i ideji koja je proizašla iz ljubavi prema elektronici i svemu što ona krije.

Prije nego što smo prešli na ozbiljnije teme, zanimao nas je njegov pogled na modu i koliko mu je ona bitna u životu. David otkriva da mu je najbitnije osjećati se ugodno i prema tome slaže svoje kombinacije.

Event industrija i multimedija

- Volim nositi sve od trenirke do formalnog odijela. Stil varira od situacije do situacije, ali bitno mi je da se boje i uzorci usklade. Definitivno se volim otkačiti u izboru boja, a među dražima su mi sve neon boje, svjetlozelena, crvena i plava, priča nam David.

David Legović

Osim o modi, željeli smo saznati što sve David zna raditi.

- Zahvaljujući tati i nonu, a i okolini u kojoj sam odrastao, naučio sam raditi sve i svašta. Od mladih dana pokazalo se koliko sam spretan. Znatiželja me pogurala da istražim svijet multimedije. Do dugo u noć sam znao istraživati, sve što me zanimalo, ne bih li svladao sve tehnike, kazao nam je David Legović.

Ipak, dodaje, to je svijet koji zove da uvijek još više napreduješ i usavršavaš svoja znanja. Multimedija se iz dana u dan mijenja i evoluira. Hrvatska tek lagano otkriva što se zapravo sve može, a David zasigurno pridonosi tome. Znajući koliko je to kod nas još uvijek neotkriveno polje, pokrenuo je obrt El Beat. Specijalni efekti, vatrometi i ostalo što radi uz multimediju, to je ono što kroz EL BEAT nudi klijentima. Povezavši to s vjenčanjima i gala eventima, nastao je 4beats - wedding solutions. U event industriji je bio niz godina i shvatio koliko zapravo voli biti dio toga. Za svoje klijente je, kako sam kaže, spreman "skinuti zvijezde s neba" da bi im uljepšao njihov dan iz snova.

David Legović

Uz standardnu ponudu rasvjete i specijalnih efekata, ono što ga čini posebnim, što je još neviđeno na ovim područjima, moderna su i retro 3D slova koja idealno upotpunjuju vjenčanja, ali i ostale proslave. Osim toga u ponudi ima photo booth u modernoj ili retro varijanti. Klijenti si mogu složiti paket kakav njima odgovara, a David kaže da je svaka njihova zamisao ostvariva.

Dronovi i filmovi uz bazen

Osim za vjenčanja, angažiraju ga i za druge proslave, od prosidbi, gender reveala, momačkih i djevojačkih večeri do rođendana pa čak i movie nighta uz bazen. Nas je zaintrigirao sve popularniji trend proslave otkrivanja spola djeteta pa smo htjeli saznati što sve David nudi za gender reveal. Može se izabrati od eksplozije balona, dimnih baklji u boji, gađanja balona pikado strelicama, ispucavanja konfeta pa sve do preleta dronom koji ispušta dim u boji. Samo je nebo granica za Davida i njegovu maštu. Mi jedva čekamo neku ludu proslavu da vidimo kako nas ovaj kreativni mladić može ostaviti bez daha.

David LegovićDavid LegovićDavid LegovićDavid Legović

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum