NOVA KOLEKCIJA

FOTO / Brend O' DIJELO pulske modne dizajnerice Anje Stehlik: CUSTOM MADE ODIJELA S PORUKOM

| Autor: Priredila Bojana ĆUSTIĆ JURAGA


Otkako se pojavila na modnoj sceni Anja Stehlik sa svojim brendom unikatnih odijela O´dijelo svakim novim komadom razoružava i oduševljava žene i muškarce koje imaju stila, kao i one koje se žele istaknuti iz mnoštva jednakih

"Postoji neki urođeni šarm u chic odijelima. Možda odgovor leži u kontradikciji da su dovoljno chic za poslovne urede, kao i za noćne izlaske i večere. No, jedno je sigurno, bezvremenska su, moćna i sexy.

Citati

Tim riječima pulska modna dizajnerica Anja Stehlik najavljuje novu kolekciju svog brenda unikatnih odijela O´dijelo. Ovaj put Anja svojim sakoima iz brenda O´dijelo daje posebnu notu kroz emocije unutar odijela.

Custom made ilustrirane podstave, citati unutar odijela, personalizirane fotografije samo su dio ove posebne priče odijela koja se izrađuju po mjeri.

Dodatna profinjenost novoj ženskoj kolekciji dana je kroz sakoe u kombinaciji mat i sjajnog satenskog materijala s detaljima poput bisera, perli te upečatljivih broševa s perjem, a tu su i volani na reveru i manžetama koji pokazuju da je za sofisticiran izgled potrebno tek malo igre s krojevima, materijalima i detaljima.

"Kroz svoj rad najviše potenciramo kvalitetu odijela rađenih po mjeri i vrsno majstorstvo u izradi, kombinirano sa suptilnom seksipilnošću krojeva", kaže Anja Stehlik. Fotografije za novu kolekciju koju nosi sama dizajnerica djelo su Sare Šijan, Mua je Klara Sošić, hair - Artistic studio, a kolekcija je snimljena u DD Interijerima.

Priča

Otkako se pojavila na modnoj sceni Anja Stehlik sa svojim brendom unikatnih odijela O´dijelo svakim novim komadom razoružava i oduševljava žene i muškarce koje imaju stila, kao i one koje se žele istaknuti iz mnoštva jednakih.

Sakoi koji prema van odišu minimalističkim linijama i visokim estetskim standardima, unutra kriju personaliziranu priču, napravljenu po želji svakog kupca. Kupac može imati unutrašnjost sakoa izrađenu po vlastitom izboru fotografije ili ilustracije, čime se dobiva O’dijelo koje ima dušu i koje postaje dio osobnosti žene koja ga nosi.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater