Novi uspjeh vodnjanske modne dizajnerice

ANTONELA GREGOROVIĆ Jedina predstavnica Hrvatske na srpskom tjednu mode

| Autor: Vanesa BEGIĆ

Vodnjanska modna dizajnerica Antonela Gregorović bit će jedini predstavnik Hrvatske na srpskom tjednu mode koji se održava u Novom Sadu od 9. do 14. listopada.

Antonela će se predstaviti kolekcijom Decade of Love, kojom je ove godine obilježila deset godina profesionalne karijere u pulskom Muzeju suvremene umjetnosti Istre. Kolekcija je to deset modela izrađenih s više od 80 metara tkanine i nebrojeni sati rada. Nakon predstavljanja pred domaćom publikom, sada će ta kolekcija biti prikazana pod svjetlima svjetske pozornice.

"U mojoj modnoj karijeri prisustvovala sam na jako puno revija, ali ovo je moj najznačajniji modni događaj", izjavila je Antonela pred odlazak u Srbiju.

Osim nje, na Serbia Fashion Weeku svoje kolekcije će predstaviti dizajneri iz Crne Gore, Slovenije, Italije, Francuske, Španjolske, Malte i Argentine. SFW je najznačajniji modni događaj jugoistočne Europe kojeg svake godine posjeti netko od svjetski poznatih dizajnera kao Kenzo, Fendi i Gaultier. Surađuju s Paris Fashion Weekom i Asia Fashion Weekom.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum