VEČERAS U POMERU

Gastronomsko-edukativni-modni događaj u znaku zelene: Fashion Gala Dinner prema receptu Antonele Gregorović

| Autor: Lara BAGAR

Večeras u 19 sati u restoranu Sopravento u Pomeru održati će se gastronomsko-edukativni-modni događaj Fashion Gala Dinner na kojoj će organizatorica, modna dizajnerica Antonela Gregorović predstaviti novu kolekciju za jesen/zimu pod nazivom "Maclura".

Modna kreatorica najavljuje haljine inspirirane prirodom, odnosno u tonovima zelene boje karakteristične za naše podneblje, od boje kiwija do maslinaste.

Osim zelenih tonova kolekcija je upotpunjena i tamno crvenom te cvjetnim uzorcima, printom leptira te printom stilizirane zebre. Antonela Gregorović pojašnjava da je kolekcija posvećena ženskoj svakodnevnici. U sklopu toga će kuhari pripremiti meni inspiriran zelenom bojom, dok će predstavnici tvrtke Green Hypnotic posjetitelje upoznati s krajobraznim dizajnom, a oni iz Teenliftinga će pak predstaviti svoju viziju najprirodnijeg načina kako održavati mladenački izgled lica. Sve to će biti "začinjeno" glazbom DJ-a Denisa Goldina.

Ovaj neobičan gastronomsko-edukativni-modni event, za koji se najavljuju dodatna iznenađenja, osmišljen je kako bi se modna kolekcija približila publici, a revijom se ova modna dizajnerica namjerava zahvali na podršci koju je dobila na svom stvaralačkom putu.

Taj dugogodišnji put je nedavno nagrađen modnim Oscarom za najbolju internacionalnu kolekciju na nedavno održanom Serbia Fashion Weeku i to za kolekciju "Decade of love".

Broj mjesta na Fashion Gala Dinneru je ograničen, a preporučljivo je da zainteresirani rezerviraju mjesto u Showroomu Antonela.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini