DIZAJNERICA ANJA STEHLIK

ODVAŽNA KAMPANJA #BEBRAVE: Od retro glamura i boho haljina do sakoa od neoprena

| Autor: Borka PETROVIĆ


Prenaglašeni rukavi su posveta silueti 80-ih godina, a precizna konstrukcija im daje moderan finiš, dodatno naglašavajući kvalitetu materijala od koje su izrađeni. Kroz cijelu se kolekciju tako provlače mekani pliš i koža i to kroz "statement" haljine koje će ove jeseni vladati gradskim ulicama

Jesenski tonovi i dramatičnije, jače i odvažnije Stehlik forme, prisutne su u novoj kolekciji #bebrave (Budi jaka) koju je osmislila pulska dizajnerica Anja Stehlik. Konji kao simbol snage i slobode glavna su polazna misao ove dizajnerice, koja svojom novom kampanjom slavi žensku snagu te istinsku sposobnost da sudjeluje u promjenama.

Neovisnost, individualnost i hrabrost

- Ova kampanja je nova priča i posve nova emocija, predstavlja spoj neovisnosti, individualnosti i hrabrosti - vrijednosti oko kojih sam vrlo strastvena. Cilj kampanje #bebrave je potaknuti žene na osnaživanje, pozitivne akcije, da slijede vlastiti put i ponekad zanemare pravila kako bi živjele život ispunjen strašću, poručuje Stehlik.

Anja Stehlik - kolekcija #bebrave

Nova kolekcija odiše profinjenom elegancijom, a kolorit je sveden na minimum pa tako prevladavaju nijanse sive, nezaobilazna crna, zemljani tonovi koji se isprepliću s jarkom paletom boja poput ljubičaste i zelene. Prenaglašeni rukavi su posveta silueti 80-ih godina, a precizna konstrukcija im daje moderan finiš, dodatno naglašavajući kvalitetu materijala od koje su izrađeni. Kroz cijelu se kolekciju tako provlače mekani pliš i koža i to kroz "statement" haljine koje će ove jeseni vladati gradskim ulicama te sakoi, pročišćenih linija i naglašenih rukava, od neoprena i vune u jarkim bojama koji će dati pečat svakoj zimskoj kombinaciji.

Koktel haljine, sakoi u boji, košulje…

S druge strane, za večernje prigode dizajnerica predlaže sofisticirane materijale od tila i brokata koji vjerno interpretiraju retro glamur. Recimo i to da se u novoj kolekciji nalazi 33 komada; koktel haljine, mini i maxi boho haljine, sakoi u boji te košulje i hlače koje su već dostupne u Stehlik studiju u Puli (Zagrebačka 7) i na stranicama www.anjastehlik.com.

Anja Stehlik - kolekcija #bebrave

Za model nove kampanje dizajnerica je ovoga puta odabrala manekenku Maju Vujicu. Za frizure je bio zadužen salon Artistic, šminku Ella beauty, dok je iza fotoaparata bila Ivana Tomić, a dizajnerica se posebno zahvalila Ranču Barba Tone koji im je "posudio" konje za modnu kampanju.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter