koja je vaš favorit?

FOTOGALERIJA / Ovih se 15 prekrasnih finalistica natječe za Miss Universe Hrvatske

| Autor: Portal NoviList


28. izbor za Miss Universe Hrvatske održat će se 6. svibnja 2024. u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu, a za titulu najljepše natjecat će se 15 prekrasnih finalistica koje se ovog vikenda okupljaju u Zagrebu, doznajemo iz priopćenja.

Za vrijeme boravka u glavnom gradu djevojkama će dom biti luksuzni hotel, a vrijeme će im biti ispunjeno snimanjima promotivnih razglednica te odabirom garderobe i obuće koju će nositi na izboru.

U nastavku priprema djevojke odlaze u Dubrovnik gdje ih očekuje nastavak snimanja te prvo službeno fotografiranje pred kamerom fotografa Emanuela Mancya te uvježbavanje koreografije.

Nakon što su se na posljednje održanom svjetskom izboru Miss Universe po prvi puta u povijesti natjecale udane žene i majke taj trend nije zaobišao ni hrvatsku inačicu ovog prestižnog izbora. Po prvi puta u povijesti na izboru Miss Universe Hrvatske sudjelovat će čak dvije udane žene, potvrdio  je vlasnik licence Vladimir Kraljević kroz priopćenje.

Finalisticama će se na pripremama u Zagrebu i Dubrovniku pridružiti i Andrea Erjavec, aktualna Miss Universe Hrvatske.

”Neizmjerno se veselim družiti s ovogodišnjim finalisticama, no svjesna sam i pomalo tužna da je to kraj mojeg mandata. Kada vam kažu da obaveze Miss Universe Hrvatske traju godinu dana, u prvi trenutak vas to preplaši i djeluje kao vrlo dugačak period, no ono što mogu reći je da je ovo za mene bila nezaboravna godina koja je proletjela toliko brzo da ne mogu vjerovati da ću za 30-ak dana predati krunu svojoj nasljednici.

Upoznala sam toliko divnih ljudi, vidjela toliko prelijepih mjesta, putovala na drugi kraj svijeta, vidjela uživo pravi aktivni vulkan, vidjela Tihi i Atlantski ocean, kupala se u Atlantskom oceanu, probala hranu koju nisam ni sanjala da ću ikada probati, letjela helikopterom, avionom.

Upoznala sam čak dva predsjednika! Mislim da toliko doživljaja u jednog godini može pružiti jedino titula Miss Universe Hrvatske i ja mogu samo zahvaliti od sveg srca Mariji i Vladimiru Kraljeviću što toliko truda i ljubavi ulažu u ovaj projekt te naravno svim sponzorima koji ih podržavaju u tome”, ispričala je Andrea Erjavec.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater