kolekcija Butterfly touch

Modna revija unikatnih svilenih haljina na terasi Vinarije Rossi

| Autor: Bojana ĆUSTIĆ JURAGA
Iz kolekcije Butterfly touch (foto: Zoran VUJIĆ)

Iz kolekcije Butterfly touch (foto: Zoran VUJIĆ)


Svoju prvu kolekciju unikatnih svilenih ljetnih haljina pod nazivom Butterfly touch, predstavit će ove nedjelje na terasi Vinarije Rossi u Bajkinima, Dorijana Močibob koja se profesionalno bavi ručnim oslikavanjem svile, a nedavno je proslavila deset godina od osnutka obrta Montaro.

Njen Art studio galerija Montaro nalazi se u motovunskoj Ulici Gradiziol, jednoj od dvije glavne ulice koje vode u starogradsku jezgru Motovuna.

- Kada nešto kreiram i osmišljavam, uvijek se vodim onim što se meni sviđa, što bih i ja voljela nositi. Pomislila sam, takav spoj i jedinstvenost, koja svakoj mojoj kreaciji daje dodatnu vrijednost, sigurno treba biti realizirana.

Izrađujući komad po komad, uz odlične povratne informacije, nastala je moja prva kolekcija unikatnih svilenih ljetnih haljina, pojasnila je Dorijana Močibob način na koji razvija svoj brend unikatnih, ručno oslikanih svilenih šalova i marama, nakita i modnih dodataka.

U suradnji s Vinarijom Rossi, osmislila je pravu modnu i vinsku deliciju. Druženje i modna uvertira započet će u nedjelju u 16 sati, a u 18 sati slijedi modna revija kojom će predstaviti svoju prvu Montaro kolekciju haljina Butterfly touch, uz dobru kapljicu i originalne koktele osmišljene upravo u čast Montaroa i nove modne kolekcije.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter