NAJNOVIJEOSVETA BIVŠEG PARTNERA

Nakon 14 godina Severina ponovno gola na internetuSeverina Kojić, najpopularnija pjevačica na ovim prostorima, opet šokira javnost. Namjerno ili ne njezine su obnažene fotografije preplavile internet. Popularni srpski portal blic.rs objavio je u ponedjeljak navečer šest fotografija obnažene Severine, odnosno link na kojem ih se može vidjeti. Neke od njih, u kojim je u grudnjaku, Severina je i sama već objavila 2014. godine, no one eksplicitnije tek su u ponedjeljak ugledale svijetlo dana.

Spekulacije

U početku se spekuliralo da je riječ možda o fotomontaži ili pak da to nije Severina, no sudeći prema reakcijama njenog menadžera slike su autentične.

Naime, nije dugo trebalo da se oglasi i Severinin menadžer, koji je za medije izjavio da se sve ovo događa upravo nakon što je Severina opet pobijedila u sudskim postupcima. Dodao je da "ovakve osvete bivšeg partnera, namještaljke i pokušaj diskreditacije, nisu ništa novo. Postavlja se pitanje gdje su tome granice i kojim će se još sredstvima poslužiti. Jutros su poduzete sve pravne radnje za zaštitu Severininih prava i interesa", rekao je za net.hr menadžer pjevačice.

Severina je eksplicitnim video uratkom šokirala javnost još 2004. godine. Tada se na internetu pojavio njezin filmić s hercegovačkim poduzetnikom Milanom Lučićem. Iako je tada poduzeto gotovo sve da se video uradak ukloni s interneta, eksplicitne scene seksa još uvijek su dostupne na mreži.

Oglasio se suprug

Nakon što su procurile eksplicitne fotografije na kojima se navodno nalazi Severina, na portalu Index.hr oglasio se njezin suprug Igor Kojić. U kratkom obraćanju javnosti, kratko je svima poručio:

"Dragi moji, gledajte da svoje vrijeme sa svojim najmilijima provodite u sreći, baš kao na ovim slikama kojim montaža i ostale tehnike ne mogu ništa", napisao je Igor uz fotografiju i snimku igre sa Severininim sinom Aleksandrom. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike