CROATIA FUll OF LIFE

HTZ nagrađuje najbolje turističke fotografije iz Hrvatske na Instagramu

INSTAGRAM

INSTAGRAM


Instagram račun Hrvatske turističke zajednice ostvario je više od milijun oznaka #CroatiaFullOfLife. Odlično je prihvaćena na ključnim emitivnim tržištima, ali i među brojnim fanovima svih dobnih skupina.

- Posebno veseli konstantan rast broja fanova na društvenoj mreži Instagram koja se prometnula u jedan od najvažnijih promotivnih kanala. Trenutno nas na ovoj društvenoj mreži prati više od 260 tisuća fanova, svakim danom sve više, što potvrđuje i izuzetno velik broj interakcija koje ostvaruju naše objave i fotografije. Brojne pohvale koje su nam pristigle za rad na društvenim mrežama velika su nam motivacija, rekao je direktor HTZ-a Kristjan Staničić, pozivajući fanove da na Instagramu koriste GIF #CroatiaFullOfLife autora Ivana Bošnjaka.

HTZ je u povodu objave milijunte oznake pripremio poklon-pakete za vjerne fanove pa će stručni žiri, uz pomoć glasova samih fanova, odabrati najljepšu tjednu tematsku fotografiju u pojedinim kategorijama. Pod oznakom #CroatiaFullOfBeaches birat će se najljepša fotografija hrvatske plaže, za odabir najljepše fotografije prirode kreirana je oznaka #CroatiaFullOfNature, uz najljepšu fotografiju zalaska sunca ide #CroatiaFullOfSunsets, a uz najljepšu fotografiju vrhunske hrvatske gastro-ponude #CroatiaFullOfFlavours. To su samo neke od kategorija u kojima inozemni i domaći turisti mogu pokazati svoje najljepše fotografije hrvatskih plaža, gradova, atrakcija i doživljaja. (D. P.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater