NAJNOVIJEOD ISTRE DO HOLLYWOODA

VIDEO / HOLIVUDSKE ZVIJEZDE COSTAS MANDYLOR I TOM SIZEMORE SNIMALI U PULI: Objavljen foršpan za film "C.L.E.A.N."

Sa snimanja filma u pulskoj Villi Vulin (Milivoj MIJOŠEK)

Foršpan za triler "C.L.E.A.N." koji je sniman u Puli objavljen je na YouTubeu. U ovom filmu u kojem glavne uloge tumače poznati holivudski glumci Costas Mandylor i Tom Sizemore radnja se događa u jednom sanatoriju, a režiju potpisuje Aurelio Toni Agliata. Scenarist je Konstantin Georgiou, a film su producirali Vjekoslav Katušin & Reto Gooss, koproducenti su Bruno Bilandžija & Claudiu Raymond i Jani Zombori Banovac, a kao producentske tvrtke potpisane su Dream Team Pictures i Bunker Studio iz Beograda. Autor glazbe je Goran Dragaš.

U stvaranju filma sudjelovao je i Filmski centar Istre na čiju je inicijativu film i snimljen u Puli, najvećim dijelom u Villi Vulin koja se jasno vidi, a u foršpanu se može prepoznati i pulski Lungomare. Prve reakcije na foršpan su prilično pozitivne no valja se strpiti do premijere da se vidi hoće li i cijeli film ispuniti očekivanja.

Svjetska premijera zakazana je za sredinu studenog u Los Angelesu. Europska premijera bit će održana u Berlinu krajem godine, a krajem godine desit će se i premijera u Zagrebu.

U filmu glume još Jenny Paris, Vjekoslav Katušin, Maik van Epple, Imer "Lucky" Tairi, Fred Lobin, Agnes Burger, Marisa Mattioli, Jani Zombori Banovac, Mateo Kliba, Draško Anđić, Anamarija Lovrenčić, Maria Reka Saković, Ahmet Öztürk, Angelo Borer i drugi. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: new hospital − Building yard (1)
Pula: new hospital − Building yard (1)

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater
Webcams provided by webcams.travel add a webcam