U SUBOTU

U DVORIŠTU ROJCA: Buvljak cijeli dan - ujutro ploče, popodne odjeća

| Autor: Lara BAGAR
U subotu dva buvljaka u Rojcu

U subotu dva buvljaka u Rojcu


Nakon nekoliko godina pauze sutra, u subotu se vraća pulski Rock buvljak/sajam! Ovo povratničko izdanje sajma održat će se u dvorištu Karlo Rojca (na strani dvorišta gdje je Klub Kotač, koji će ujedno biti i domaćin sajma), u vremenu od 11 do 14 sati.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da se uključe kao sudionici, izlagači. Sve vezano uz glazbu je dobrodošlo, ploče, CD-i, kazete, majice, zakrpe, bedževi, nakit, časopisi, knjige, plakati a također i stripovi i slično. Moto sajma je: "Prodaj, kupi, zamijeni! Pokažimo da gušti vezano uz glazbu i dalje žive! "

"Prijavite se za sudjelovanje, iskopajte što imate, donesite i dođite guštati!", poručuju organizatori. Prijave se mogu izvršiti na broj mobitela: 092/2414041 (Mihaela Tikvicki), putem messengera na istoimenom profilu ili na e-mail: [email protected].

Nakon Rock buvljaka/sajma, počevši u popodnevnim satima od 18 do 21 sat na istom mjestu uslijedit će Veštit buvljak na kojem ćete moći pronaći raznorazne muške i ženske odjevne vintage komade, odjeću i knjige. Svi zainteresirani koji žele sudjelovati kao izlagači mogu se prijaviti na mail [email protected]. Sudjelovanje je besplatno. Sudjelovanje na oba događaja je besplatno. U slučaju kiše program se seli u prostorije kluba Kotač.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter