NEMA STRAHA KAD JE U BLIZINI SUPERHEROJ

Ovako se na vjenčanje dolazi samo u Puli: BATMAN DOPRATIO MLADENKU DO OLTARA

| Autor: Tea TIDIĆ


Ako je ove subote bilo problema u Gotham Cityju, stanovnici ovog grada morali su se sami snaći, jer je ovaj superheroj prošetao - ulicama Pule.

I to ne samo prošetao, već dopratio mladenku do oltara u pulskoj crkvi Sv. Antuna. Je li ispod dobro znanog kostima bio Bruce Wayne - manje je važno, no mladenka zasigurno nije imala problema s obzirom da je ovaj slavni superjunak budno pazio na nju dok se uspinjala Škaljerovom ulicom prema crkvi Sv. Antuna. Kako svadbeni običaji nalažu, tradicionalno su se fotografirali ispred pulske Arene, a nakon toga je Batman prepustio mladenku u sigurne ruke mladoženje.

I tako su se, pod budnim okom Batmana, vjenčali Anita i Andrej Oplanić, a kako neslužbeno saznajemo, upravo je mladoženja organizirao Batmana da donese cvijeće i doprati mladenku do oltara.

Iznenađenje je itekako uspjelo, ne samo za mladenku već i za slučajne prolaznike i uzvanike vjenčanja, jer - cijelo vjenčanje je bilo u stilu ovog superjunaka - a nitko osim novopečenih supružnika nije znao zašto.

A mladencima želimo svu sreću ovog svijeta, i još puno lijepih i sretnih trenutaka. A za njihovu sigurnost - sigurno će se pobrinuti Batman.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater