luda teorija

Navodna znanstvenica predstavila bizaran način "liječenja" homoseksualaca: Razbjesnila je - mnoge

| Autor: Portal NoviList.hr
FOTO/MEMRI Twitter, Screenshot

FOTO/MEMRI Twitter, Screenshot


TV Scope iz Kuvajta je nedavno napravio intervju s „terapeutkinjom“, dr. sc. Mariam Al-Sohel koja je objašnjavala metode kojima se može „liječiti homoseksualizam“, prenosi Patheos. Intervju je do nas stigao putem dnevnika MEMRI- američkog izvora koja prati priče sa Srednjeg Istoka.

Al – Sohel je predstavljena kao „savjetnik ljudskog razvoja“ , a na društvenim mrežama se predstavlja kao „Reiki Master“.  Kaže da je primila i počasni doktorat u „Seks menadžmentu“ o „homoseksualnosti i seksualnom uznemiravanju“. Doktorat joj je uručen od strane Međunarodne zajednice sveučilišta u Turskoj.

Al – Sohel otkriva da je svoje metode razvila temeljem „proročanske medicine“ proroka Muhameda.

Metoda koju zastupa temelji se na rektalnim „čepićima“ koji liječe homoseksualnost tako da, prema njezinim riječima „smanjuje nagone analnog crva koji se hrani sjemenom.“

Da, dobro ste pročitali – Al -Sohel zastupa teoriju prema kojoj u tijelu homoseksualca živi analni crv čije nagone treba suzbiti.

„Sve je to znanost, ne treba se ničega sramiti. Seksualna se potreba razvije kada je osoba seksualno napadnuta. Nakon toga se nastavlja jer postoji analni crv koji se hrani sjemenom. Hrani se spermom“, objašnjava.

„Proizvela sam čepiće koje određeni ljudi trebaju koristiti u određeno vrijeme. Liječi navedene potrebe tako da istrijebi crva“, dodaje. 
Pokazujući čepiće ispred novinara, tvrdi da isti „liječe homoseksualnost“ te da su „podvrgnuti modernim istraživanjima i testiranjima“, prenosi Patheos.

„Ženstvene“ homoseksualce gleda kao treći spol, a „muškobanjaste“ lezbijke kao četvrti. Kaže da njezini čepići „liječe“ oboje.

Tvrdi i da je razvila balansiranu dijetu kao dio tretmana. Dijeta uključuje mnoštvo „gorke hrane“ i korjenastog povrća jer „povećavaju muževnost kod muškaraca“. Čepići su izrađeni od jednakih sastojaka, a tvrdi da su znanstveno testirani na osnovi „fizičkog, psihičkog, duhovnog i religioznog programa“.

Njezin je intervju u stranim medijima dočekan na noževe. Ruski "Sputnik" ga je okarakterizirao kao "šokantan", a "Metro Weekly" je prenio komentare mnogih članova LGBTQ zajednice.

"Lijek za homoseksualnost je popularan između vjerskih fundamentalista. To je šarlatanstvo", rekao je za Volker Beck, iz njemačke "Zelene stranke".

Britanski aktivist Peter Tatchell, proglasio je njezine izjave "najbizarnijim homofobnim glupostime koje je čuo". "Ovo je jednako propalim nacističkim pokušajima liječenja homoseksualnosti. Činjenica da muslimanske televizijske mreže ovo smeće smatraju ozbiljnim, uvelike pokazuje da je dogmatska religija neprijatelj znanja, istine i ljudskih prava", prenosi Metro Weekly

Reakcije na društvenim mrežama također nisu izostale.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater