VIRALNI HIT

Muškarca kamere na nogometnoj utakmici uhvatile kako vara svoju djevojku, a on za sve optužio - ljubavnicu

| Autor: P. N.
Foto screenshott Twitter

Foto screenshott Twitter


Iako je napisao da je kriv i kako želi oprost, kasnije je na Facebook profilu okrenuo priču i napisao kako je za sve kriva ljubavnica

Muškarac koji je nedavno postao viralni hit na internetu jer je njegovo varanje slučajno snimljeno tijekom nogometne utakmice, sada optužuje ljubavnicu jer mu je uništila ljubavnu vezu. 

Deyvi Andrade uživao je na tribinama gledajući nogometnu utakmicu ekvadorskih klubova Barcelone SC i Delfina, s njime je bila njegova ljubavnica koju je u jednome trenutku zagrlio i poljubio... I sve bi bilo savršeno da ih kamera nije uhvatila te je cijela država mogla vidjeti kako Deyvi vara svoju djevojku. To su naime kasnije i objavili mediji jer je bilo vidljivo na njegovom uplašenom licu kada je vidio da ga kamere snimaju kako se sigurno radi o ljubavnici. 

Na navodnom Instagram profilu Deyvija potom je objavljena njegova fotografija s prvom djevojkom uz dramatičan opis u kojem traži oprost. 

- Bit ćemo ponovno ovakvi, oprosti mi što sam pogriješio. Napravit ću sve što želiš i neću više izlaziti sa svojim prijateljima - piše ispod objave. 

Iako je napisao da je kriv i kako želi oprost, kasnije je na Facebook profilu okrenuo priču i napisao kako je za sve kriva ljubavnica. Kaže da ljubljenje s drugom ženom nije njegova krivica i da se to jednostavno dogodilo jer je - muškarac... 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater