POŽALILA SE NA INSTAGRAMU

Mlada nogometna sutkinja se našla u neugodnoj situaciji nakon što su njeni video i foto materijali - PROCURILI NA INTERNET

| Autor: Glas Istre
Diana Di Meo u Rimu

Diana Di Meo u Rimu


Mlada talijanska nogometna sutkinja Diana Di Meo (22) se našla u jako neugodnoj situaciji nakon što su se njeni video i foto materijali počeli pojavljivati na internetu.

Ona se na to požalila putem Instagrama gdje kaže da nije nikome poslala sporni materijal, već ga je netko očito ukrao, nakon što je valjda hakirao mobitel.

"Dva tjedna patnje, ali sada dišem. Ne znam tko je širio moje privatne videe. Mislim da su mi hakirali mobitel i pomoću virtualne memorije mojeg mobitela došli do tih materijala. To se vrtjelo po chatovima, ljudi su jedni drugima slali, a na kraju je završilo i na OnlyFansu. Možda sam i negdje ostavila mobitel bez nadzora što je nekome bilo dovoljno da mi život pretvori u pakao", rekla je Di Meo pa dodala:

"Podnijela sam prijavu i voljela bih te ljude pogledati u oči. Žrtva sam zločina. Neću odustati dok se ne pronađu i kazne oni koji su ovo napravili", poručila je sutkinja Di Meo, piše Jutarnji.

Diana Di Meo

Diana Di Meo

Diana Di Meo

Diana Di Meo

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of