MOST BRAČANA

FOTOGALERIJA/"MAKEOVER" OLD RIVERA Ponovno otvaranje poznatog restorana okupilo poznate GOSTE IZ POLITIČKOG, GOSPODARSKOG I DRUŠTVENOG ŽIVOTA

| Autor: Gordana ČALIĆ ŠVERKO


Živopisne lokacije na utoku Bračane u rijeku Mirnu, i još živopisnijeg gastronomskog potpisa, Old River doživio je svoj potpuni "makeover", a svečano otvaranje obnovljenog restorana okupilo je poznate goste iz političkog, gospodarstvom i društvenog života regije.

Old River je i prije renoviranja slovio kao značajno gastro stjecište. Mnoge poznate osobe iz javnog života ne samo regionalne već i nacionalne scene, njegovi su česti gosti. Najveći su mu aduti vrhunska domaća hrana i tartufi. Dogradnjom je znatno povećao kapacitete, a novim arhitektonskim potpisom objekt se stopio s prirodom koja ga okružuje, staništima skupocjenog bijelog tartufa u dolini najduže istarske rijeke.

Restoran je Mladen Vivoda, ugostitelj s 35 godišnjim stažem, kupio prije četiri godine. Sada ga je obnovio i u njegovom sklopu izgradio četiri apartmana.

- Bila je to financijski zahtjevna investicija realizirana kreditnim sredstvima. S radovima smo započeli uoči pandemije koronavirusa. Možda nam je ta korona i malo pomogla da se upustimo u malo veći zahvat jer imali smo više vremena nego smo to prvobitno planirali, izjavio je Vivoda.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater