NATJECANJE U SLOVENIJI

FOTO / Ovo su sigurno najjače Puljanke. JESU LI I NAJLJEPŠE?

| Autor: Sandra ZRINIĆ TERLEVIĆ

Proteklog je vikenda u slovenskom gradu Mariboru održano natjecanje Maxsimum Open 2019. - International bikini, fitness i bodybuilding championship. Riječ je o natjecanju koje je prvi put organizirano 2012. godine, a u međuvremenu je postalo i međunarodno.

bilderi

Maja Kozina

Ove godine nastupilo je gotovo 90 natjecatelja iz 5 zemalja, a osim Slovenije, bili su tu natjecatelji iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Austrije i Kosova. Najbrojniji hrvatski klub činili su članovi Body building kluba Mornar iz Pule, a njih 11 vratilo se s čak deset osvojenih medalja.

bilderi

Marina Kecman

Svakako pritom treba izdvojiti nastup Maje Kozina kojoj je pripalo prvo mjesto u seniorkama, ali i overall (ukupno), odnosno proglašena je sveukupnom pobjednicom u bikini fitness kategoriji.

bilderi

Natalia Andronova

Natjecateljica pulskog kluba Isabelle Voschion osvojila je prvo mjesto u visokoj bikini kategoriji. Nadalje, Natalia Andronova osvojila je prvo mjesto u masters bikini kategoriji, a s obzirom da se natjecala u čak dvije kategorije, pripalo joj je i treće mjesto u seniorkama. Nina Glavina osvojila je visoko drugo mjesto u welness fitness kategoriji, Marina Kecman osvojila je treće mjesto u bodyfitness kategoriji, a Jelica Kanajet treće mjesto u masters bikini kategoriji.

bilderi

Jelica Bilobrk

Valja izdvojiti i muškog natjecatelja, 18-godišnjeg Smaju Rekića, u physique kategoriji, koji je u natjecanju među juniorima osvojio treće mjesto, dok je u kategoriji seniora osvojio drugo mjesto.

bilderi

Vanja Grubišić

Svoja su iskustva na ovom natjecanju imali i ostali pulski bodybuilderi, i to Antonio Fioretti, Kristian Krepčič, Kristina Božičković te prvi put Vanja Grubišić, koja je u konačnici osvojila visoko četvrto mjesto u bikini kategoriji. 

bilderi

Isabelle Voschion

bilderi

Kristina Tomičić - Božičković

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of