U SLATKOM IŠČEKIVANJU

Ella Dvornik otkrila svoju majčinsku paranoju: "Prvi put sve prođeš u strahu"

| Autor: P. N.
Instagram

Najpoznatija hrvatska influencerica Ella Dvornik Pearce očekuje svoje druge dijete i na svojim društvenim mrežama redovito piše o svim divnim stranama, ali i mukama trudnoće te koliko nestrpljivo njena obitelj čeka novu bebu. 

U posljednje vrijeme često objavljuje zaboravljene fotografije svoje prve trudnoće, a svoje pratitelje iznenadi i sa nikad objavljenim slikama prvih mjeseci njene kćeri Balie. 

Sa svojim obožavateljima je podijelila paranoju koju prolaze sve majke s prvim djetetom, ali isto tako istaknula čemu se veseli u drugoj trudnoći. 

“Jedna stvar koju nisam cijenila sa novorođenčem je da samo spavaju i jedu. Zato se jako veselim drugom jer neću biti toliko paranoična koliko sam bila prvi put”, napisala je u svom nedavnoj objavi na Instagramu.

U samo par sati ta je objava prikupila skoro 30.000 lajkova, a mnogobrojne obožavateljice su podijelile svoje vlastite strahove i iskustva.

“Da, drugi put je bolje, prvi put sve prođeš u strahu, prehladu, ne uživaš jer se bojiš svake sitnice”, napisala je jedna korisnica u komentarima. 

Pojedine su majke pohvalile Balie, komentirajući da njihove bebe, nažalost, nisu prvih mjeseci tako dobro spavale.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini