"Vještina Boutique"

EKSKLUZIVAN KONCERT 5. SVIBNJA: Massimo za Dan grada Pule u Istarskom narodnom kazalištu

| Autor: Mladen RADIĆ
Massimo ponovno na sceni (Snimio: Dino Ninković)

Massimo ponovno na sceni (Snimio: Dino Ninković)


Povodom obilježavanja Dana grada Pule, u srijedu 5. svibnja u Istarskom narodnom kazalištu – Gradskom kazalištu Pula nastupit će poznati glazbenik Massimo Savić. On je krajem 2019. godine održao niz od devet koncerata kojima je obilježio 15 godina od izlaska albuma "Vještina". Koncerti su snimljeni i objavljena je ekskluzivna ploča "Vještina Boutique" koju će Massimo u pratnji trija promovirati upravo 5. svibnja s početkom u 20 sati.

Besplatno za stotinjak posjetitelja

U pratnji Ive Popeskića, Elvisa Stanića i Henryja Radanovića Massimo će izvesti pjesme s albuma "Vještina" kao i neke od svojih najvećih hitova u novim aranžmanima. Pjesme Olivera, Arsena, Gibonnija, Jure Stublića, Indexa, Bijelog Dugmeta oživjele su u raskošnom akustičnom obliku zahvaljujući Massimovom neponovljivom glasu, karizmi, strasti prema glazbi te besprijekornom muziciranju njegovog benda.

Zbog trenutne situacije s pandemijom COVID-19, svega stotinjak građana i građanki Pule imat će priliku prisustvovati koncertu.

S obzirom da je ovaj koncert, kao i svake godine, poklon Grada Pule u povodu obilježavanja Dana oslobođenja grada Pule, zainteresirani se mogu javiti od ponedjeljka, 26. travnja na blagajni INK od 10 do 13 sati radi preuzimanja besplatnih ulaznica uz napomenu da jedna osoba može maksimalno preuzeti dvije ulaznice.

Poštivanje epidemioloških mjera

Nastavak je to niza koncerata, jedanaesti po redu, koji se održavaju povodom Dana grada Pule na inicijativu novinara Daniela Sponze, na kojima su do sada na svojim obljetničkim programima odnosno koncertima nastupali brojni istarski glazbenici.

Za ovaj ekskluzivni koncert za Dan grada Pule u INK-u organizator se obvezuje da će poštovati sve upute Stožera civilne zaštite i predložene epidemiološke mjere. Pokrovitelji koncerta su Grad Pula i Javna ustanova Pula Film Festival. Program je sufinanciran putem natječaja "Jer svirati se mora" provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater