VELIKI BAZOOKA

Debeli mačak postao hit na internetu: Ima čak 15 kilograma, ali razlog njegove debljine je zapravo tužan

| Autor: P. N.
Facebook

Mačak je sada na dijeti kako bi na zdravi način izgubio tolike kilograme te je udomljen od nove obitelji koja ga svakodnevno mazi i pazi

Petogodišnja mačka Bazooka postala je hit na internetu, a sve zbog svoje kilaže. Ona naime ima čak 15 kilograma, ali razlog debljine nije nemarni vlasnik, već nažalost bolesni. Stariji vlasnik je zbog demencije naprosto zaboravljao kada je nahranio svoju mačku. 

Bazooka je sada toliko težak da kada je došao u azil u Wake Countyju su ga morali nositi u njegovu transporteru. 

- Upozorili su nas na Bazooku i da treba novoga vlasnika, a kada smo vidjeli njegovu sliku jednostavno smo znali da ga moramo uzeti. Njegova kilaža je prevelika za jednu mačku te se nadamo da ćemo ju smanjiti za barem 8 kilograma. Ali idemo korak po korak - rekao je glasnogovornik azila Darci Vanderslik za ABC

Mačak je sada na dijeti kako bi na zdravi način izgubio tolike kilograme te je udomljen od nove obitelji koja ga svakodnevno mazi i pazi. 

- Zbog vaše podrške mi smo ovome mačku podarili novi život - napisao je Vanderslik na Facebook profilu azila. 

Ne moramo ni reći da su komentari na društvenim mrežama bili puni podrške i pozitivnih riječi, ali i naravno začinjeni s malo humora.

- Oh, Bože... Nakon božićnih praznika definitivno se mogu poistovjetiti s ovom mačkom - napisao je jedan korisnik Facebooka. 


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini