Od 19. do 23. listopada

U tjednu otvorenja obnovljenog Dječjeg kreativnog centra DESET BESPLATNIH PREDSTAVA TEATRA NARANČA

| Autor: V. B.
Arhiva/Ilustracija

Arhiva/Ilustracija


U tjednu otvorenja obnovljenog Dječjeg kreativnog centra, mnogima poznatog kao nekadašnji Pionirski dom, Grad Pula – Grad prijatelj djece najmlađim sugrađanima poklanja niz besplatnih predstava u izvedbi glumaca Teatra Naranča. Od 19. do 23. listopada kazališna publika moći će pogledati pet predstava i deset izvedbi u moderno uređenim i opremljenim prostorima Teatra Naranča u sklopu Dječjeg kreativnog centra.

Prva na redu "Vitez željeznog srca" prigodno će se održati na dan otvorenja Dječjeg kreativnog centra, u ponedjeljak, 19. listopada. Ova zanimljiva i duhovita priča smještena je u razdoblje kada su romantika i ljubav bili pojmovi koji pokreću svijet.

U utorak, 20. listopada 2020. godine odigrat će predstavu "Prometna džungla". Riječ je o predstavi edukativnog karaktera namijenjenoj djeci jer ih upoznaje s prometnim situacijama. Srijeda, 21. listopada 2020. godine rezervirana je za predstavu na talijanskom jeziku "Pale solo al mondo" nastalu prema omiljenoj dječjoj slikovnici "Pale sam na svijetu".

"Tri sestre" na programu Teatra Naranča planirane su za četvrtak, 22. listopada. "Sestrinska ljubav je nešto posebno, no postoji razdoblje u životu kada ta ljubav nije idilična. To je ono vrijeme kada je jedna sestra prevelika da bude mala, a mlađa sestra premala da bude velika".

U petak, 23. listopada 2020. godine publika na kazališnim daskama Teatra Naranča na programu je predstava "Hrvatska bajkovnica" u kojoj u školi u koju idu Kiki i Viki djeca baš ne vole čitati…

Predstave će se prikazivati u 18 i 19.30 sati. Mjesta je prethodno potrebno rezervirati na 095/5222-505 ili teatar.naranca@gmail.com jer je broj ograničen zbog poštivanja epidemioloških mjera.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum