OVOG PETKA

CherryBombz & Friends u pulskom Rock Caffeu: ROCK'N'ROLL KONCERTNA VEČER UZ BROJNE GOSTE

| Autor: Bojana ĆUSTIĆ JURAGA
CherryBombz (Zlatko GOTOVAC)

Program Klupske zime u pulskom Rock Caffeu donosi u petak koncert pulskog rock cover tria CherryBombz. Ovaj sastav kojeg čine pjevačica i basistica Tea Tidić, gitarist Saša Ristić i bubnjar Ranko Matošević osnovan je 2012. godine, te su do sada odsvirali stotinjak koncerata u Hrvatskoj, Sloveniji i Austriji.

Ovaj pulski bend čest je gost i na pulskim pozornicama, a često donose i iznenađenja na svojim koncertnim nastupima - tako će u petak u pulskom Rock Caffeu prirediti večer pod nazivom CherryBombz & Friends.

Na pozornici s CherryBombzima zasvirat će njihovi prijatelji i kolege - gitaristi Dean Pavletić Tone i Matija Dadić, basisti Mladen Parezanović Cruz, Bruno Dušić i Luka Žufić te bubnjari Saša Petković i Eric Vojak, sve redom dobro znani pulski glazbenici, a članovi CherryBombza kažu pak da će to biti večer u znaku dobrog druženja, uživancije u svirci kao i dobrog rock'n'rolla.

- Bit će tu još iznenađenja, no nećemo sve otkriti, tko dođe u petak u Rock Caffe saznat će o čemu se radi, kažu članovi benda, koji dodaju da će se na repertoaru naći brojni rock, ex-yu i metal coveri grupa poput Deep Purple, Led Zeppelin, Iron Maiden, Judas Priest i mnogih drugih.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini