NA LJETNOJ TERASI MMC-a

Fažansko kulturno ljeto: U petak koncert grupe Cherrybombz

| Autor: Bojana ĆUSTIĆ JURAGA
Grupa Cherrybombz (Snimila Lidija Kuhar)

Grupa Cherrybombz (Snimila Lidija Kuhar)


Na Ljetnoj terasi MMC-a, u samom centru Fažane, ovog petka s početkom u 20.30 sati nastupit će pulsko-fažanski rock cover trio Cherrybombz. Ulaz na koncert je besplatan, a koncert se održava u sklopu Fažanskog kulturnog ljeta i u organizaciji Općine Fažana.

Kako saznajemo od organizatora, program Fažanskog kulturnog ljeta ove godine je bio bogatiji rock koncertima, jer, kako kažu, "namjera nam je bila vratiti se iskonskom zvuku rock'n'rolla"

Nastup grupe Cherrybombz je zadnji ovoljetni koncert iz rock ciklusa. Ovaj sastav, koji djeluje od 2012. godine, čine glazbenici s dugogodišnjim "stažem" na glazbenoj sceni - pjevačica i basistica Tea Tidić, gitarist Saša Ristić i bubnjar Ranko Matošević, a izvode repertoar covera iz raznih razdoblja rocka – grupa poput Led Zeppelin, Deep Purple, Jimi Hendrix preko Whitesnakea i Iron Maidena pa do domaćih klasika sastava poput Atomskog skloništa i Majki.

Nastupali su diljem regije, Hrvatske te u inozemstvu, a ovoga petka u Fažani predstavit će pravi, iskonski, rock vremeplov.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini