završna produkcija

ART DANCE Nakon dugo vremena, ponovno nastup uživo

  Prezentacija je bila podijeljena na dva dijela, a moglo se uživati u 20 točaka. U prvom dijelu nastupile su grupe Mini, Ballet, Youth 1, Youth 2 i Juniori 1, a u drugom Juniori 2, Seniorke i Diamonds. Grupa seniorki je na nedavno održanom natjecanju Open Zagreb osvojila prvo mjesto i dobila posebnu priliku za nastup u Gala večeri

| Autor: Mladen RADIĆ
(snimio Robert Bilić)

(snimio Robert Bilić)


U popularnom pulskom Pattinaggiu opet se plesalo, a povod za to bila je završna produkciju plesnog studija Art Dance. Nakon duge godine i pol dana dočekale su polaznice napokon nastup, da mogu plesati i nastupati.

Kako je rekla voditeljica Matilda Mikić, bila je to jako neobična godina, pet mjeseci online treninga, pa na otvorenom i opet u dvorani. Kako je najavljeno, izvedeni su djelići koreografija koje su radili online, te kada su se napokon našli uživo.

Prezentacija je bila podijeljena u dva dijela, a moglo se uživati u 20 točaka. U prvom dijelu nastupile su grupe Mini, Ballet, Youth 1, Youth 2 i Juniori 1, a u drugom Juniori 2, Seniorke i Diamonds. Grupa seniorki je na nedavno održanom natjecanju Open Zagreb osvojila prvo mjesto i dobila posebnu priliku za nastup u Gala večeri.

Solo su se u prvom i drugom dijelu predstavile plesačice Sara Čitar i Petra Radolović. Sara Čitar je na nedavno održanom svjetskom prvenstvu osvojila 4. mjesto, u Mađarskoj je osvojila 1. mjesto u solo kategoriji te je ostvarila zapažene rezultate na Zagreb openu. Petra Radolović koja je na nedavno održanom SP osvojila 3. mjesto u solo kategoriji, na Međunarodnom natjecanju u Zagrebu 1. mjesto, te također dva prva mjesta na natjecanju u Mađarskoj.

Zaslužne za sve viđene koreografije i cijeli, stilski prilično raznovrstan program su Tatjana Samuele Ban i Lena Habalija, dvije voditeljice u Art Danceu. Osim njih u plesnom studiju radi i baletna pedagoginja Sabrina Rinaldi iz kompanije Ariston Proballet, koja kao vanjska suradnica održava radionice i satove baleta za polaznike.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini