NASTUP U GRADSKOM SREDIŠTU

Ples Art Dancea na Portarati

| Autor: Mladen RADIĆ
Plesna čarolija (Snimio Damir Bošnjak – Pulska svakodnevnica)

Plesna čarolija (Snimio Damir Bošnjak – Pulska svakodnevnica)


Plesni studio Art Dance KUD-a Tasa predstavio se ovog tjedna na pulskoj Portarati. Nakon što su novogodišnju produkciju imali u Patinaggiu 23. prosinca, a prije toga su već nastupili 29. studenog kao dio programa "Dođi u grad", nastup na Portarati održan je u sklopu Adventa u Puli i bio je svojevrsni dodatak jer se ljudima jako dopalo to što su radili, što se vidjelo i po velikom broju onih koji su i ovaj njihov zadnji nastup u 2021. otpratili.

Program na Portarati vodila je Tatjana Samuele Ban koja je pripremila koreografiju uz Lenu Habaliju. Plesalo se pretežno na glazbu iz dugometražnih animiranih filmova kao što su "Aladin", "Mala sirena", "Kralj lavova" i sl. Nastupile su plesne grupe podijeljene po uzrastima, iz Pule i Savičente gdje ovaj plesni studio također djeluje. Na Portarati se tako predstavilo stotinjak plesača od dvjestotinjak koliko ih je u studiju.

Prošle godine Art Dance je nastupio u Zagrebu na trodnevnom međunarodnom natjecanju Internatinal Dance Open te su cure osvojile tri druga mjesta (duet te dvije grupe) i dva prva mjesta (solo plesačice), a osvojili su i dvije posebne nagrade.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom