INDIREKT-MUSIC&ART FESTIVAL U Savudriji i Umagu

Danas i sutra brojni umjetnici i glazbena zabava na dvije lokacije

| Autor: Glas Istre
Indirekt (Arhiva)

Indirekt (Arhiva)


Ovaj mali, skriveni dragulj oduševljava ljubitelje glazbe već više od desetljeća i nedvojbeno je najomiljenija destinacija za sve istinske obožavatelje neotkrivenih zvukova. I ove godine, vraća se na predivnu lokaciju kampa Veli Jože u Savudriji, vele organizatori

"Vrijeme je za prvi skok u more, tople noći ispunjene smijehom i za nezaboravne trenutke pod zvijezdama. Ali, postoji jedan događaj koji će vas odvesti na putovanje emocija i doživljaja poput nijednog do sada. Dobrodošli na Indirekt - music & art festival, oazu glazbe, umjetnosti i ljubavi, atmosfere koju želite zadržati samo za sebe!

Skriveni dragulj

Ovaj mali, skriveni dragulj oduševljava ljubitelje glazbe već više od desetljeća i nedvojbeno je najomiljenija destinacija za sve istinske obožavatelje neotkrivenih zvukova. I ove godine, vraća se na predivnu lokaciju kampa Veli Jože u Savudriji, udaljenu svega par koraka od kristalnog mora s pogledom koji puca na talijanske Alpe. Ne razmišljajte previše, odmaknite se od svakodnevice, spremite stvari za plažu i pravac Istra, gdje će 9. i 10. lipnja ovaj mali boutique festival otplesati svoj posljednji ples", pozivaju organizatori Indirekt - music & art festivala.

Na ovogodišnji festival prema najavi stižu Yovann, Makonnen, Propeller Sky, Borben Dallas & His Filipino Cupids, IDEM...

"No, Indirekt nije samo glazbeni festival, on je poput savudrijskog svjetionika, dobri duh nezavisne scene koji osvjetljava put mladim umjetnicima, pružajući im priliku da zasjaju na velikoj sceni. Savršen primjer je Dunja Ercegović, koja je prije deset godina sramežljivo stupila na pozornicu Indirekta kao Lovely Quinces, a danas se vraća kao Bad Daughter, višestruko nagrađivana umjetnica koja će vas ostaviti bez daha. Nevjerojatna je činjenica da će samo tjedan dana nakon nastupa u Umagu upravo ona otvoriti koncert Florence + the Machine u pulskoj Areni.

Ivan Grobenski također dijeli slično glazbeno stasanje. Sjećate li se odličnog mladog benda Lolita koji je nastupao na prvom izdanju Indirekta? Sada ćete imati priliku čuti njegov najnoviji projekt i album Apocalipstick koji je lani pokorio regionalne top- ljestvice i upravo su ova dva primjera oličenje misije Indirekta", ističu organizatori.

Uz već spomenute izvođače, ovogodišnje izdanje obogatit će neki od najintrigantnijih novih imena kao što su Nemeček, Sijenke, odličan DJ program uz BTBC, Andrea Ljekaj, Mrle x Yurina, domaća uzdanica Sandi Benolic te fenomenalni pulski kolektiv Music After Dinner, nadaleko poznat po izvanrednim nastupima na najposebnijim lokacijama, kojima ove godine dodaju i onu Indirekta.

Kao šlag na kraju, Pips, Chips & Videoclips, bend koji na Indirektu slavi 30 godina izlaska legendarnog albuma Shimpoo Pimpoo, a i promovira novi album čije će se pjesme premijerno čuti

upravo na Indirektu.

Grupne ulaznice

U prodaji su grupne festivalske ulaznice, što znači da je potrebno četvero ljudi, od kojih jedan ulazi potpuno besplatno. Festival nudi i All inclusive ulaznice koje sadržavaju dva noćenja, doručak i festivalsku ulaznicu po cijeni od 60 eura.

Indirekt donosi i bogat off program. Uz glazbeni program, predviđen je umjetnički i književni program, izložbe, radionice, paneli, prodajni dio, pa sve do jutarnje joge, slacklinea, plesa na svili ili jednostavno chillanje na plaži.

Program festivala je sufinanciran sredstvima Grada Umaga, TZ Grada Umaga, Ministarstva kulture i Istarske županije.


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of