nakon višemjesečnih radova

FOTOGALERIJA / Noćni klub Pietas Julia ponovo je otvoren. Za dobru zabavu pobrinuli su se DJ-i, svjetleći robot na štulama, akrobati i "Space Jam" plesačice

| Autor: Mladen RADIĆ


Noćni klub Pietas Julia ponovo je otvoren u petak navečer. Okupljene su tim povodom zabavljali DJ Kole i DJ El Nino, uz živu glazba, a bili su tu i svjetleći led roboti na štulama, akrobati i "Space Jam" plesačice.

Danas je na rasporedu koncert Joška Čagalja Joleta.

Preuređeni prostor donosi novitete od namještaja i tehnike do dekoracija, a tu su i novi separei s foteljama i trosjedima. Radovi su trajali pet mjeseci, a novo je sve osim velikog srednjeg šanka. Nakon što je jedan dio proširen i šank pomaknut sada stane 700-tinjak ljudi.

U klubu će puštati house glazba i komercijala, a petkom domaća muzika. U travnju svaki petak će imati Cro dance hitove i Ex-Yu muziku, a tu je i program Tres(h)ni me, u sklopu kojeg će nastupati lokalni DJ-i koji su nekad puštali u klubu Uljanik, Cultu i Dobermanu. Subotom su na rasporedu će biti "Find your match" do "Casino Royala", gdje će hostesa igrati rulet s gostima, a za 28. travnja najavljen je i „Susret generacija" namijenjen starijoj generaciji pa će ulaz biti zabranjen mlađima od 18 godina.

Tijekom zime planiraju održavati i brojne popratne programe, od stand up komedija do žive muzike, karaoka i sl. Tijekom ljeta klub će raditi svakim danom od 9 do 18 sati, a vikendima od 9 do 5 ujutro. Ponovno će se u sklopu lokala pripremati i pizze, a od 1. lipnja otvorit će se i burger bar.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum