VEČERAS

Besplatna online radionica plesa Jazz Dance

| Autor: Glas Istre
Ilona Cvitić

Ilona Cvitić


Večeras (ponedjeljak) u 20 sati održava se besplatna online radionica plesa "Jazz Dance" koju vodi koreografkinja i plesačica Ilona Cvitić. Radionica je primarno namijenjena mlađima od 25 godina.

Na predavanju će se teoretski proći kroz povijesni pregled razvoja jazz dancea, od njegovih afričkih korijena, pa do popularizacije i do onoga što je jazz danas. U praktičnom dijelu će se isprobati osnove tehnika koje su utemeljile jazz (Dunham, Mattox, Fosse...) Ono što je u jazzu predivno je to koliko je prilagodljiv, a opet širok rasponom zbog utjecaja drugih plesnih stilova i karakteristika određenih vremenskih razdoblja. Pa tako i danas ostaje neizbježan dio showbussinessa, koliko god se možda činilo da nije u cvijetu popularnosti.

Ilona Cvitić rođena je u Puli, a živi i radi u Zagrebu. Veliki je zaljubljenik u aktivan način života, sport, životinje i prirodu. Pleše od svoje četvrte godine.

- Mislim da sam u jazz zaljubljena još iz nekog prošlog života. Ples je moj životni poziv, posao, hobi, strast i sastavni dio mog bića. Volim raditi u kazalištu i na televiziji, volim plesne gaže, volim biti na pozornici, volim biti iza pozornice, volim držati plesne satove i sretna sam što radim ono što volim. Veselim se podijeliti jedan mali dio svoje strasti s vama!, poručuje Ilona.

Link za prijavu na radionicu je https://us06web.zoom.us/j/83161196958?pwd=OG0wSUNNdW83K1o0MUNCMlhBMERJZz09

Radionica se održava u sklopu projekta "ArtON". Projekt "ArtON – Mreža umjetnika u razvoju" provodi Savez udruga Rojca, a sufinancirala ga je Europska Unija iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 63.718,98 eura (480.090,69 kuna) / 54.161,14 eura (408.077,09 kuna) sufinancirano je sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater