RIJEKA

Zbor Opere riječkoga HNK - tri oboljela člana

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Tri člana zbora opere riječkog HNK-a oboljela su od COVID-a 19, a svi ostali članovi su u samoizolaciji, priopćeno je u utorak iz HNK Ivana pl. Zajca koji je također obavijestio da se sljedeća dva tjedana odgađa planirani program tog kazališta. 

Sve članice i članovi Opernog zbora su, prema odluci epidemiologa, upućeni u samoizolaciju. Zbog toga, javlja kazalište, u sljedeća dva tjedna se neće moći izvesti planirana premijera i reprize opere "Carmen" niti Mozartov "Requiem".

Uprava riječkoga HNK ocijenila je da je u takvoj situaciji najodgovornije i najkorektnije odgoditi i druge predstave u ovome tjednu, kako se gledateljice i gledatelji drugih programa ne bi osjećali nelagodno u kazalištu. Te predstave su "Il vangelo del nemico" 21. listopada i "Plamteća voda" 22. i 23. listopada, a planirano je da ih se izvede naknadno, u što skorije vrijeme. 

 Dramski i baletni ansambli nastavljaju s radom i pripremama novih kazališnih programa za studeni i prosinac pa će HNK o nastavku programa sljedećeg tjedna i mogućim promjenama uskoro izvijestiti javnost, priopćeno je iz HNK Ivana pl. Zajca.

  

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum